farid65 0 ارسال شده در شهریور 94 با سلام می خوام سایتم با یک دامنه قالبش توی موبایل یه چیزه باشه و توی رزولیشن دستکتاپ یک چیز دیگه...اینو باید چی جوری درست کنم با جوملا.....این شرطو چه جوری باید گذاشت...(ببینید توی بوت استرپ می شه موقعیت ها رو با مدیا کوری و کلاسهاش مخفی کرد ولی من میخوام 2 تا قالب درست کنم و شرط بین 2 تا قالب باشه )---این مورد برای ست کردن صفحاتم برای اپلیکشن موبایل و دسترسی بهتر بازدید کنندگان مهم هستش...اگر گفتم یک دامنه بخاطر این بود نمی خوام روی ساب دامنه کار بشه و یا چیزی به آدرس مثل پسوند Mob بهش اضافه بشه چون روی سئوتاثیر می زاره ...یکسری سایت ها می یان سایت موبایلشون رو ساب دامنه با mob بالا می یارن و شرطو می زارنکلان من منظورم روی یک جوملا و یک دییتابیس و بدون تغییر لینکها این شرط بر قرار باشه بتونیم 2 تا قالب شرطی بر حسب نوع نمایشگر کاربر بزاریم ...البته کلان 3 شرطه -دستکتاپ -تبلت - موبایل ولی گفتم راهش پیداه شه خواب اونم جور می شه ....مثال :سایت ibartar.com در موبایل یک چیزه دیگست توی دستکتاپ یه چیز دیگه روی یک دامنه بدون ساب دامین یا چیزی مثل اوند اساتید ممنون می شم راهنمایی کنید /...... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 از کامپوننت موبایل جوملا استفاده کنید این طوری یک دامنه و یک دیتابیس دارید تازه رو سئو هم ثاثیر مثبت هم داره و میتونید قالب موبایلش رو هر جور خواستید دیزاین کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشید اگه نمیخواید با bootstrap کار کنید و به css تسلط کامل دارید از @media screen در css استفاده کنید. 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر