mansour92 1 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان گرامی من مشکل ورود به سایت دارم، یعنی موقعی که در سایتم اکانت میسازم،هیچگونه مشکلی پیش نمیاد ولی موقع ورود ارور "تشخیص هویت ناموفق: دسترسی امکان پذیر نیست" رو نشان میدهد، ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان گرامی من مشکل ورود به سایت دارم، یعنی موقعی که در سایتم اکانت میسازم،هیچگونه مشکلی پیش نمیاد ولی موقع ورود ارور "تشخیص هویت ناموفق: دسترسی امکان پذیر نیست" رو نشان میدهد، ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند. با تشکر وارد phpmyadmin شوید extentions و بعد plg_authentication_ldap و مقدارش رو برابر صفر قرار دهید و بعد برید به جدول یوزرس نام کاربری خودتون رو پیدا کنید ادیت رو بزنید و پسوردش رو 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b قرار بدید پسورد شما 12345 می شود ویرایش شده شهریور 94 توسط mehd 1 واکنش ها : mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در شهریور 94 وارد phpmyadmin شوید extentions و بعد plg_authentication_ldap و مقدارش رو برابر صفر قرار دهید extentions تو کدوم قسمت از phpmyadminه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehd 7 ارسال شده در شهریور 94 extentions تو کدوم قسمت از phpmyadminه؟ فکر کنم فقط یوزر رو پیدا کنید و تغییر رمز بدید مشکل حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در شهریور 94 فکر کنم فقط یوزر رو پیدا کنید و تغییر رمز بدید مشکل حل بشه یعنی هر کاربری که تو سایت ثبت نام کنه باید بریمو دستی پسوردشو به 12345 تغییر بدیم؟!!! این که نشد راه حل!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 با استفاده از اسکریپت تغییر وضعیت فعال یا غیرفعال بودن افزونه های جومینا که در امضای من موجود هست لینکش افزونه plg_authentication_ldap رو غیرفعال کنید. ببینید مشکل حل می شود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر