mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام از ماژول bt content استفاده کردم اما در زمان فعالسازی این پیغام نمایش داده میشود JCacheStorageFile::_deleteFolderحذف ناموفق gazpacho-yadetouneh.jpgبا اینکه عکس و مطلب را حذف کردم بازم این پیغام نمایش داده میشود و ماژول کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 با سلام از ماژول bt content استفاده کردم اما در زمان فعالسازی این پیغام نمایش داده میشود JCacheStorageFile::_deleteFolderحذف ناموفق gazpacho-yadetouneh.jpgبا اینکه عکس و مطلب را حذف کردم بازم این پیغام نمایش داده میشود و ماژول کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید دوستان مازول روی لوکال همین سایت به درستی کار می کند مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 دوستان مازول روی لوکال همین سایت به درستی کار می کند مشکل از کجاست دوستان عزیز لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 جوملا رو چطوری انتقال دادید روی هاست؟ دستی یا اکیبا بکاپ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 94 جوملا رو چطوری انتقال دادید روی هاست؟ دستی یا اکیبا بکاپ؟ با اکیبا بک آپ گرفتم البته این افزونه بعد از انتقال نصب شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 الان از لوکال بکاپ بگیرید توی هاست نصب کنید ببینید آیا هنوز مشکل پابرجاست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر