chavosh 30 ارسال شده در شهریور 94 با سلام دوستان یکی از مشکلاتی که من تو سایتم بهش برخوردم نمایش (لینک دانلود) میباشد به دلیل کوچک بودن و نداشتن کادر کاربران متوجه اون نمیشوند ممنون میشم راهنمایی کنید باچه کدی مثل (فایل دانلود) میتونم به (لینک دانلود) کادر بدهم آدرس کدها در زیر قرارمیدم شما یتونید برای دیدن مشکل یک پروژه رایگان رو از سایت دانلود نمایید.باسپاس نام سایت www.projectmemari.com آدرس :components\com_joominaflileselling\views\download\tmpl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 کد .tm-main .tm-content a{ background: #D93434 linear-gradient(to bottom, #D93434, #B82B2B) repeat scroll 0% 0%; border-radius: 4px; font-family: tahoma; color: #FFF; font-size: 14px; padding: 10px 20px; text-decoration: none; font-weight: normal; } را در فایل http://www.projectmemari.com/components/com_joominaflileselling/assets/css/default.css اضافه کنید. موفق باشید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در شهریور 94 سلام. من هم همین مشکل به هم ریختگی دکمه های افزونهی فروش فایل رو دارم لطفا مشاهده کنید: http://hozehfile.ir/index.php/shoping نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 پاسخ در پست قبل نوشته شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در شهریور 94 پاسخ در پست قبل نوشته شد با تشکر از راهنمایی شما آقای رضا قاسمی این کدی که دادین به خوبی لینک دانلود کادر بندی میکنه ولی در پشت پروژه ها به صورت یک خط قرمز به نمایش در میاد من این کد وارد کردم لطفا در سایت عملکردش رو ببینید.باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) کد را بدین صورت ویرایش کنید: .tm-main .tm-content a#link{ background: #D93434 linear-gradient(to bottom, #D93434, #B82B2B) repeat scroll 0% 0%; border-radius: 4px; font-family: tahoma; color: #FFF; font-size: 14px; padding: 10px 20px; text-decoration: none; font-weight: normal; } ویرایش شده شهریور 94 توسط رضا قاسمی 2 واکنش ها : chavosh و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در شهریور 94 آقای قاسمی از زحمات بی دریغ شما مدیر گرامی کمال تشکر رو دارم. 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در شهریور 94 با سلام خدمت تمام دوستان جناب قاسمی آخرین کدی که دادین بعد از یک روز از کار افتاد بi نظر شما دلیلش چیه?باسپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 چک شد مشکلی وجود ندارد کش خود را خالی کرده و چک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در شهریور 94 با سپاس آقای قاسمی بعد از خالی کردن کش مشکل برطرف شد.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در شهریور 94 همچنان با توجه به تنظیم پدینگ تصاویر در قالب به هم ریختگی در کلیدها داریم http://hozehfile.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر