hamed98 2 ارسال شده در فروردین 90 من میخواهم از مدیریت محتوای نیوک به جوملا بیام . چطوری مطالب و اعضای سایتو از نیوک به جوملا منتقل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام من با نیوک کار نکردم اما فکر کنم یه اسکریپت باشه. گشتم پیداش نکردم دوستان اگه دارند بزارن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این کار شدنی هست منتهی کمی زمان بر هست و مراحل خاص خودش رو داره مثلا برای این کار اول باید جوملا نسخه 1 رو نصب کنید و از کامپوننت ezphpnuke استفاده کنید و یکسری مراحل جهت انتقال و بعد ارتقاء جوملا، از 1 به 1.5 و بعد برای ارتقاء از 1.5 به 1.6 مراحل خاص خودش رو طی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
simorgh128 1 ارسال شده در فروردین 90 به این لینک هم یه نگاهی بندازید. راه جدیدی به نظر میرسه لینک موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrpouya 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام مشکل اینجاست که نسخه 1 جوملا کلا نایابه! اسکریپت دیگه ای وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر