nima78400 1 ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان قالب سایتی که بر روی ساب دامین داشتم کپی نمودم بر جایگاه قبلی سایت مادر که نمایش داده شود و تمام کانفیگ های ان را نیز چک کردم ولی چرا سایت سفید باز می شود ایا در جایی اشتباه مرتکب شده ام ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام یعنی محتویات ساب دامین را روی محتویات روت هاست کپی و پیست کردید!؟ (اگربله، باعث اختلال شده! ابتدا باید محتویات روت هاست را پاک میکردید و بعد محتویات ساب دامین را منتقل میکردید به روت) حال از داخل تنظیمات جوملاتون نمایش خطا را فعال کنید ببینید چه خطایی میدهد اگر فعال کردید و باز صفحه سفید بود به ادمین سرورتون بگید نمایش پیام های خطا را روی سرور فعال کنند تا بتونید خطاها را ببینید جهت رفعش اما در کل اگر موردی که ابتدا عرض کردم رو انجام دادید مجدد کپی و پیست را انجام دهید منتهی اول محتویات روت هاست را حذف و بعد... قبل از هر کاری یک بک آپ هم بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 94 با سلام یعنی محتویات ساب دامین را روی محتویات روت هاست کپی و پیست کردید!؟ (اگربله، باعث اختلال شده! ابتدا باید محتویات روت هاست را پاک میکردید و بعد محتویات ساب دامین را منتقل میکردید به روت) حال از داخل تنظیمات جوملاتون نمایش خطا را فعال کنید ببینید چه خطایی میدهد اگر فعال کردید و باز صفحه سفید بود به ادمین سرورتون بگید نمایش پیام های خطا را روی سرور فعال کنند تا بتونید خطاها را ببینید جهت رفعش اما در کل اگر موردی که ابتدا عرض کردم رو انجام دادید مجدد کپی و پیست را انجام دهید منتهی اول محتویات روت هاست را حذف و بعد... قبل از هر کاری یک بک آپ هم بگیرید موفق باشید داداش محتویات قبلی و پاک کردم بعد فایل زیپ شده را باز کردم و چک کردم همه اش منتقل شده بود ولی الان مدیریت هم وجود ندارد که ارور ها رو فعال کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در شهریور 94 داداش محتویات قبلی و پاک کردم بعد فایل زیپ شده را باز کردم و چک کردم همه اش منتقل شده بود ولی الان مدیریت هم وجود ندارد که ارور ها رو فعال کنم؟ ممنون سلام مشکل از فضای هاست بود که کامل منتقل نشده بود ممنون از همه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر