عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان فایل متنی که در ورود تایپ شده وقتی به جوملا اضافه می کنم و وقتی در ادیتور جوملا حالت "تغییر ویرایشگر " یا همان toggle editor را انتخاب می کنم کلی متن به صورت کد دیده می شود. سوال این است آیا این مسئله از لحاظ سئو ایراد ندارد. ( فایل ورد را خودم تایپ کردهام و از جایی کپی نکرده ام) ممنون که راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان فایل متنی که در ورود تایپ شده وقتی به جوملا اضافه می کنم و وقتی در ادیتور جوملا حالت "تغییر ویرایشگر " یا همان toggle editor را انتخاب می کنم کلی متن به صورت کد دیده می شود. سوال این است آیا این مسئله از لحاظ سئو ایراد ندارد. ( فایل ورد را خودم تایپ کردهام و از جایی کپی نکرده ام) ممنون که راهنمایی کنید. هر متنی را که می خواهید کپی کنید اول به نودپد انتقال دهید /سپس از نودپد کپی کرده و در سایت پیست نمایید 2 واکنش ها : فرحزادیان و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در مرداد 94 هر متنی را که می خواهید کپی کنید اول به نودپد انتقال دهید /سپس از نودپد کپی کرده و در سایت پیست نمایید برام جالب بود این قسمت تا الان به این توجه نکرده بودم یعنی اگه از وورد مستقیم کپی کنم مشکلی پیش می یاد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) ممکنه چون برای من گاهی اوقات کدهای اضافی درج میشوند و گاهی اوقات خیر ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 94 با سلام بله اگر مستقیم و بدون واسطه نوتپد کپی و پیست کنید کدهای اضافی درج خواهند شد و اغلب چیدمان قالب را به هم میریزد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر