aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 سلام بر دوستان عزیز.....بنده میخواستم از ماژول پرداخت زرین پال که اخیرا در جومینا منتشر یافته استفاده کنم و وقتی به سورس آن نگاهی کردم و آن را با پرداخت اینترنتی بانکی مقایسه کردم تقریبا شبیه این بود...میشه لینک درگاه اینترنتی بانک(بعنوان مثال پارسیان https://pib24.com/CustomerService/jsp/Login.jsp ) را بجای درگاه زرین پال قرار داد؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به این سادگی نیست. نه! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 ماژولی با این عملکرد اما مستقیم برای بانک ها باشه (نه رابط زرین پال) وجود داره؟؟البته بجز p30 ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام بله هست ... ولی پولیه ! به فروشگاه جومینا سری بزنید ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در مرداد 90 با سلام توی سایت p30کجای هست برای خرید این افزونه که مستقیم به بانک وصل شود و دیگر به سیستم زیرن پال متصل نشود و اسم هم نشان نده. لطفا هر کی می دونه کمک کنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 90 دوست عزیز سایت جومینا کلیه افزونه های بانکی را داره و می تونید از سایت جومینا بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر