عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان من وقتی در سایت متنی به صورت انگلیسی و ترکیبی از علایم مانند اعشار یا پارانتز استفاده می کنم با یک به هم ریختگی نمایش می ده . از دستور فونت فیس هم برای نمایش فونت فارسی استفاده شده. تصویر را ضمیمه کرده ام ممنون راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 باید css اضافه شود لطفا دموی سایت را ارسال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) باید css اضافه شود لطفا دموی سایت را ارسال کنید. سلام جناب قاسمی . من از قالب insightfx استفاده می کنم. که فارسی ان را خریداری کرده ام. ویرایش شده مرداد 94 توسط عباس56 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 میدونم لطفا قالب را روی هاست آپلود کنید دسترسی به قالبتون رو که نخواستم فقط میخوام براش سی اس اس بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 میدونم لطفا قالب را روی هاست آپلود کنید دسترسی به قالبتون رو که نخواستم فقط میخوام براش سی اس اس بنویسم ببخشید . ادرس faranir-hooshmand.ir ممنون که راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 این متنی که بهم ریخته دقیقا کجای سایته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 این متنی که بهم ریخته دقیقا کجای سایته؟ سلام در قسمت دوربین- دوربین انالوگ- دوربین دام در جدول نگاه کنید پرانتز ها جابجا می شوند و یا اینکه عدد "1/3 را باید قبل از حروف باشد به بعد از آتها منتقل می کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) به جدولتون class="camera" بدید و بعد کد زیر رو به یکی از فایل های سی اس اس تون اضافه کنید. .camera tr { direction:ltr; text-align: right; } ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی 2 واکنش ها : MRDindar و عباس56 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عباس56 0 ارسال شده در مرداد 94 به جدولتون class="camera" بدید و بعد کد زیر رو به یکی از فایل های سی اس اس تون اضافه کنید. .camera tr { direction:ltr; text-align: right; } ممنون جناب قاسمی. من چون خیلی از کد ها سر درنمی اورم . من در پوشه قالب یک پوشه دیگر به نام سی اس اس دارم توی یکی از ان فایل ها اضافه کنم یا در جای دیگر. بعد اینکه در جدولی که در داخل ادیتور جوملا اضافه می کنم چطور یک کلاس اضافه کنم . ببخشید که خیلی وقتتان را می گیرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) template.css باید توی تنظیمات مطلب اضافه کنید کلاس رو اگه بتونید دسترسی بدید براتون انجام بدم خیلی بهتره اینطوری خیلی وقت گیر میشه ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : عباس56 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر