roosta.2010 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان گل. من می خوام یک فروشگاه راه اندازی و از virtuemart استفاده کنم. اما مسائل زیر برام پیش آمده است: 1. از کدام ورژن virtuemart استفاده کنم که افزونه های مرتبط با آن در دسترس باشند. virtuemart 3 یا virtuemart 2 ؟ 2. اگر از virtuemart 2 باشد، کدام ورژن آن بهتر است؟ آخه توی سایت اصلیش آخرین ورژن که آپدیت شده است virtuemart 2.6.18 می باشد در حالی که virtuemart 2.9.9 هم وجود دارد. کدوم بهتره؟ 3. بهترین قالب رایگان فروشگاهی برای virtuemart کدام قالب است؟ در ضمن از جوملا 2.5 می خوام استفاده کنم. ممنون از جواب شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان گل. من می خوام یک فروشگاه راه اندازی و از virtuemart استفاده کنم. اما مسائل زیر برام پیش آمده است: 1. از کدام ورژن virtuemart استفاده کنم که افزونه های مرتبط با آن در دسترس باشند. virtuemart 3 یا virtuemart 2 ؟ 2. اگر از virtuemart 2 باشد، کدام ورژن آن بهتر است؟ آخه توی سایت اصلیش آخرین ورژن که آپدیت شده است virtuemart 2.6.18 می باشد در حالی که virtuemart 2.9.9 هم وجود دارد. کدوم بهتره؟ 3. بهترین قالب رایگان فروشگاهی برای virtuemart کدام قالب است؟ در ضمن از جوملا 2.5 می خوام استفاده کنم. ممنون از جواب شما خب 100% نسخه نهاییش برای جوملا 2.5 از همه بهتره اما من جوم شاپینگ رو پیشنهاد میکنم 1 واکنش ها : mehdieternal نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر