ttscfu@gmail.com 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان امروز رتبه الکسا سایتم رو دیدم و رتبه کشوری و .. کلا از دست رفته بود .... با توجه به این که 3 روز پیش رتبه کشوری 38000 و هفت تا هم لینک کرده بودن اما امروز کلا هیچی نشون نداد. وتوضیح اینکه طبق امار گیری که تو پنل رزبلاگ هست سه روز پیش 1700 تا بازدید خورده بود اما دیروز 7000 و امروز هم 11000 تا بازدید خورده بود. که خودم هم تعجب کردم میتونه مشکل از دست دادن رتبه الکسا به این دلیل باشه. آدرس وبلاگ:istclub.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 (ویرایش شده) من قبلا به همین مشکل خورده بودم یادم نیست همینجا مطرح کردم یا از کسی پرسیدم ولی تا اونجایی که یادمه به من گفتن مشکل از بازدید کنندگان سایتمه یعنی اگه تعداد بازدیدکنندگان ایرانی بیشتر باشه رتبه مون توی ایران بوجود میاد و اگه همه بازدید کنندگان از هر کشوری تقریبا برابر باشند رتبه ایران از دست میره. و اگر کشور دیگری مثلا آمریکا بازدید بیشتری داشته باشد رتبه سایت تان به جای ایران در آمریکا شکل می گیرد. ویرایش شده مرداد 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ttscfu@gmail.com 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام دوستان امروز رتبه الکسا سایتم رو دیدم و رتبه کشوری و .. کلا از دست رفته بود .... با توجه به این که 3 روز پیش رتبه کشوری 38000 و هفت تا هم لینک کرده بودن اما امروز کلا هیچی نشون نداد. وتوضیح اینکه طبق امار گیری که تو پنل رزبلاگ هست سه روز پیش 1700 تا بازدید خورده بود اما دیروز 7000 و امروز هم 11000 تا بازدید خورده بود. که خودم هم تعجب کردم میتونه مشکل از دست دادن رتبه الکسا به این دلیل باشه. آدرس وبلاگ:istclub.ir سلام مرسی بابت پاسخگویی... مشکل خودش امروز حل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر