gordafarid_m 0 ارسال شده در مرداد 94 سلام من از جوملا2.5 استفاده میکنم وقتی میخواهم مطلبی را ذخیره کنم پس از زدن دکمه ذخیره صفحه اول سایت باز میشود و اطلاعات را ذخیره نمیکند علت چیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 سلام من از جوملا2.5 استفاده میکنم وقتی میخواهم مطلبی را ذخیره کنم پس از زدن دکمه ذخیره صفحه اول سایت باز میشود و اطلاعات را ذخیره نمیکند علت چیست؟ با سلام ببخشید از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordafarid_m 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام ببخشید از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ فکر کنم جومینا باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما چه تغییراتی قبل از وقوع این مشکل دادید ؟ افزونه ای نصب کرده باشید یا حذف کرده باشید مثل سئو یا ... ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordafarid_m 0 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما چه تغییراتی قبل از وقوع این مشکل دادید ؟ افزونه ای نصب کرده باشید یا حذف کرده باشید مثل سئو یا ... ؟ افزونه ای نصب یا حذف نکردم و فقط این مشکل را در بخش اضافه و ویرایش مطالب دارم و در بخش ماژول ها و منو درست کار میکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 یکبار جوملای خود را به جوملا 2.5.28 منتشر شده توسط وبسایت جومینا بروزرسانی کنید ببینید آیا مشکل حل می شود یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gordafarid_m 0 ارسال شده در مرداد 94 یکبار جوملای خود را به جوملا 2.5.28 منتشر شده توسط وبسایت جومینا بروزرسانی کنید ببینید آیا مشکل حل می شود یا خیر؟ اگر بروز رسانی انجام دهم آیا سایتم بهم نمیریزد یا اطلاعاتم پاک شود؟ لطفا در مورد نحوه بروز رسانی مرا راهنمایی کنید من تازه کار هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 قبل از هرکاری از سایتت پستیبان گیری کنید بعد بسته بروز رسانی رو دانلود و مانند افزونه نصب کنید پشتیبان گیری یادت نره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر