nasrin-r 2 ارسال شده در مرداد 94 سلام من با کامپوننت جوم شاپینگ کار میکنم من در صفحه اول سایتم لیست آخرین محصولات نمایش میدم در حال حاظر وقتی روی جزئیات محصول کلیک میکنم , جزئیات آن را در پایین همان صفحه نمایش میده برای اینکه فقط جزئیات محصول به نمایش در بیاد چه کار باید بکنم ینی دیگه لیست آخرین محصولات نباشند برای جستجوی پیشرفته هم همین طور سایتم دقیقا شبیه فردا بوک هست , تمام امکاناتی که این سایت داره من هم میخوام داشته باشم امیدوارم این سوالمو دیگه جواب بدید , نمیدونم چرا بقیه سوالامو جواب نمیدید 1 واکنش ها : masooud1361 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 94 درود بر شما در این گونه موارد باید html و php را تغییر داد بعضی از کامپوننت ها بصورت کاربرگرا بعضی امکانات را در تنظیمات قرار می دهند تا شما مثلا جایگاه اونا رو تغییر بدید اما یک گزینه از پیش تعریف شده هست و فقط هم چیزایی نویسنده قرار داد را می توانید تغییر دهید اگر به html و php تسلط دارید می توانید وارد پوشه com_jshoping/views/ شوید و مواردی رو که می خواهید تغییر دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر