mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان عزیز با اینکه نام های مستعار مجموعه،مطلب و منو را درست کردم ولی باز آدرس به این شکل نمایش داده می شود http://yadetouneh.ir/2014-09-18-19-02-45/sms/laghingsms لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام دوستان عزیز با اینکه نام های مستعار مجموعه،مطلب و منو را درست کردم ولی باز آدرس به این شکل نمایش داده می شود http://yadetouneh.ir/2014-09-18-19-02-45/sms/laghingsms لطفا راهنمایی کنید ببخشید نام مستعار کامپوننت هارو هم درست کرده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید تا اونجایی که من دیدم مجموعه ای که مطلب شما در آن قرار دارد یک زیر مجموعه است و شما باید مجموعه اصلی اش را اصلاح کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 ببخشید تا اونجایی که من دیدم مجموعه ای که مطلب شما در آن قرار دارد یک زیر مجموعه است و شما باید مجموعه اصلی اش را اصلاح کنید. من تمام نام های مستعار را چک کردم همه مطالب و مجموعه ها نام مستعار دارند نمی دونم چرا عدد میندازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 من تمام نام های مستعار را چک کردم همه مطالب و مجموعه ها نام مستعار دارند نمی دونم چرا عدد میندازه دوست عزیز این طوری نمیشه فهمید شما اطلاعات پنل رو بدید من نگاه کنم بهتون میگم مشکل از کجاست. در ضمن یه کامپوننت هست که اگر از اون استفاده کنید مشکل حل میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 تنها راه تغییر بنظرم از phpmyadmin است من خودم بارها بدین مشکل خورده ام و بدین طریق آنرا حل کرده ام 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 94 تنها راه تغییر بنظرم از phpmyadmin است من خودم بارها بدین مشکل خورده ام و بدین طریق آنرا حل کرده ام مشکل از منوهایی بود که بصورت لینک خارجی در نظر گرفته بودم . با تشکر از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر