mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 سلام به تازگي يه مشکلي برام پيشآمده در مديريت هر رکورد سيزده بار تکرار ميشه حالا ميخواد مطلب باشه ميخواد مجموعه باشه ميخواد ماژول ياشه چک کردم داخل بانک فقط يه رکورد ايجاد ميشه ولي در مديريت همون يک رکورد چندين بار نمايش داده ميشه يه مورد ديگه خاصيت AUTO_INCREMENT از تماميي جداولم حذف شده آيا سايت ه-ک شده براي امنيت بيشتر ميتونم چکار کنم ممنون ميشم چون خيلي حساسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 جوملا خود را اگر نسخه 3 بود به جوملا 3.3.6 جومینا 2.5 بود به جوملا 2.5.28 جومینا ارتقا دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 يعني مشکل ه-ک نيست بله؟؟ اختلال خود جوملاس ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 براي بروز رساني فقط دکمه را از مديريت بزنم کافيه مشکلي پيش نمياد يا بايد کار ديکه اي انجام بدم ممنونم از راهنمايي خوبنتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 تو قسمت مدیریت افزونه ها : بروز رسانیپنج مورد را نوشته ايننا را چکار کنم بروز رساني ممکنه مشکلي براي سايت ايجاد کنه ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 بررسی شد مشکلی وجود نداشت 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 همونظور که فرمودید عمل کردم سایت بالا اومد و الان دوهفتس بخوبی کار میکنه ولی مجدد همون مشکل پیش اومد مجدد داره رکوردها را تکراری نشون مید یعنی به اضا هر رکورد در بانک در مدیریت هر رکورد چندین بار نمایش داده میشود مجدد مشکل قبلی برای بانک به وجود اومده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 94 آخه به چه دلیل خاصیت AUTO_INCREMENT جداولم از بین میره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 94 احتمالا اختلال از یکی از افزونه های نصب شده است. متاسفانه در این مورد من نمیتونم راهنماییتون کنم چون بیشتر از این اطلاعات ندارم منتظر دیگر دوستان باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 آخه به چه دلیل خاصیت AUTO_INCREMENT جداولم از بین میره از افزونه ی خاصی استفاده می کنید مثلا افزونه ای برای سئو؟ در ضمن در هسته جوملا یا پایگاه داده آن تغییراتی به وجود آوردید یا خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر