arboc 1 ارسال شده در تیر 94 با سلام چون با جستجو موفق به پیدا کردن راه حل نشدم مجبور به ایجاد پست جدید شدم. بنده یک سایت یا جوملا 3.4 که کدهای اسکریپت تبلیغاتی در آن گذاشته ام اما در سایتم لود نمی شوند. حتی با فلکسی هم اجرا نشدند. کدها در ماژول custom html می گذارم و ذخیره می کنم. بعدا هم که مراجعه می کنم کدها هستند. اما اجرا نمی شوند. نمونه اسکریپت: <script>// <![CDATA[jQuery.noConflict()var anetwork_pram = anetwork_pram || [];anetwork_pram["aduser"] = "1430626438";anetwork_pram["adheight"] = "250";anetwork_pram["adwidth"] = "300";// ]]></script> لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) دوست عزیز اول این که شما در صورتی که قبلا تاپیکی هم ایجاد شده بود باید تاپیک جدید ایجاد می کردید. بعد هم شما دقیقا چیکار کردید فایل custom.html در کجای سایت شما قرار دارد؟ ///////////////////////////////////////////////// آها الان متوجه شدم منظورتون ماژول از نوع Custom html یا html دستی/سفارشی است. خوب اول باید ویرایشگر خودتون رو روی ویرایشگر ساده /بدون ویرایشگر قرار بدید و بعد کد زیر رو استفاده کنید: <script> jQuery.noConflict() var anetwork_pram = anetwork_pram || [];anetwork_pram["aduser"] = "1430626438";anetwork_pram["adheight"] = "250";anetwork_pram["adwidth"] = "300"; </script> اگر باز هم اجرا نشد باید کتابخانه jquery درون سایت شما ایمپورت شود ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : arboc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arboc 1 ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز اول این که شما در صورتی که قبلا تاپیکی هم ایجاد شده بود باید تاپیک جدید ایجاد می کردید. بعد هم شما دقیقا چیکار کردید فایل custom.html در کجای سایت شما قرار دارد؟ ///////////////////////////////////////////////// آها الان متوجه شدم منظورتون ماژول از نوع Custom html یا html دستی/سفارشی است. خوب اول باید ویرایشگر خودتون رو روی ویرایشگر ساده /بدون ویرایشگر قرار بدید و بعد کد زیر رو استفاده کنید: <script> jQuery.noConflict() var anetwork_pram = anetwork_pram || [];anetwork_pram["aduser"] = "1430626438";anetwork_pram["adheight"] = "250";anetwork_pram["adwidth"] = "300"; </script> اگر باز هم اجرا نشد باید کتابخانه jquery درون سایت شما ایمپورت شود از لطفا شما سپاسگزارم. با این توضیحات نتیجه نداد. لطفا نحوه وارد کردن کتابخانه jquery رو توضیح بدین. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 این کد رو قبل از کدی که در بالا داده شد قرار بدید همچنین دقت کنید پس از ذخیره سازی کد javascript پاک می شود یا خیر <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js"></script> 1 واکنش ها : arboc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arboc 1 ارسال شده در تیر 94 این کد رو قبل از کدی که در بالا داده شد قرار بدید همچنین دقت کنید پس از ذخیره سازی کد javascript پاک می شود یا خیر <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js"></script> ممنون از راهنمایی شما درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arboc 1 ارسال شده در تیر 94 این کد رو قبل از کدی که در بالا داده شد قرار بدید همچنین دقت کنید پس از ذخیره سازی کد javascript پاک می شود یا خیر <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.3/jquery.min.js"></script> با این روش درست میشه اما مشکل بدتری پیش میاد. هیچ تصویری در سایت نمایش داده نمیشه. لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر