mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سلامچطوری میتونم آمار سایت باکد html به جوملا اضافه کنم-------------------------------------------------------میخوام آمارگیرسایت وبگذر اضافه کنم ویرایش شده تیر 94 توسط رضا قاسمی ادغام پست ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shapesar123 3 ارسال شده در تیر 94 این آموزش رو بخونید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%8C-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7-javascript-html-php.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در تیر 94 من هم این مشکل و متاسفانه دارم البته تعدادی از کد ها وارد می شوند اما کد ها ی وب گذر وارد نمی شوند و عمل نمی کنند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 ویرایشگر رو روی ویرایشگر کدنگار یا بدون ویرایشگر قرار بدید. 1 واکنش ها : mrmajid نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در تیر 94 متاسفانه اصلا ویرایشگرم تغییر نمی کنه هر ویرایشگری را انتخاب می کنم همون ویرایشگر قدیمی هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 دسترسی مدیریت و هاست رو ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 سلام من کد میزم خود کد html رو برام نمایش میده جوملا 3 میرم داخل ماژول ها ماژول کد دستی html میزنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 منم نتونستم نوع ویرایشگر تغییر بدم وقتی تغییر میدم دوباره بر میگرده به حالت اولش غیر از وبگذر از سایت یک ابزارم گذاشتم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 منم نتونستم نوع ویرایشگر تغییر بدم وقتی تغییر میدم دوباره بر میگرده به حالت اولش غیر از وبگذر از سایت یک ابزارم گذاشتم من ویرایشگرم تونستم عوض کنم وبگذرم اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrmajid 0 ارسال شده در تیر 94 ویرایشگر رو روی ویرایشگر کدنگار یا بدون ویرایشگر قرار بدید. من این کارو کردم شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر