mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 با سلام آدرس برخی از صفحات سایت به شکل زیر نمایش داده می شود. http://yadetouneh.ir/index.php/2014-09-18-19-02-45/onlinegame چطور می تونم اصلاحش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام نام مستعار برای منو یا مطلب یا مجموعه مطالب انتخاب نکردید.. به صورت اتوماتیک اگر چیزی نوشته نشود تارخ روز رو وارد میکند یاعلی 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 94 باسلام نام مستعار برای منو یا مطلب یا مجموعه مطالب انتخاب نکردید.. به صورت اتوماتیک اگر چیزی نوشته نشود تارخ روز رو وارد میکند یاعلی ولی من نام مستعار وارد کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در تیر 94 باسلام اگر وارد کردید ، کش جوملاتون رو یکبار خالی کنید و تست کنید.. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 94 احیانا نام مستعار وارد شده فارسی نیست؟ 2 واکنش ها : musio و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر