alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 با سلام. دوستاني كه با كامپوننت فوكادانلود كار كرده اند ميداننند كه تنها فرمت هاي مختلفي را ساپورت ميكند.حال ميخوام ببينم در قسمت فرمت هاي صوتي مثلا ميتونم فرمت wma رو اضافه كنم يا نه؟ در ضمن ميخواستم نظر دوستان رو در مورد jdownloadsهم بدونم؟به نظرتون كدوم بهتره؟jdownload يا phoca download? با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 آقا من دارم با جی دانلود کار میکنم خیلی خوبه حتب شما وقتی یه فایل صوتی رو قرار میدید این امکان رو داره که فایل رو هم بخونه هم دانلود کنه (به شرط اینکه زیپ نشده باشه) اما با فوکا کار نکردم. حالا شما باید ببینید که کدوم بیشتر ب کارتون میاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در فروردین 90 آقا من دارم با جی دانلود کار میکنم خیلی خوبه حتب شما وقتی یه فایل صوتی رو قرار میدید این امکان رو داره که فایل رو هم بخونه هم دانلود کنه (به شرط اینکه زیپ نشده باشه) اما با فوکا کار نکردم. حالا شما باید ببینید که کدوم بیشتر ب کارتون میاد. با تشكر ميشه لينك دانلود آخرين نسخه فارسيشو بديد.(هرچي در انجمن گشتم نبود...). در مورد پاسخ سوالم هم اگه دوستان ديگه اطلاعات دارن ممنون ميشم كمك كنيد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 آقا شما د سایت جستوجو میکردید میافتید در مسیر : "امکانات سایت - دانلود منیجر " اینم آدرس این افزونه خوب. http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=120&Itemid= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر