prin.ir 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام ضمن تشکر از مدیران جومینا پیشنهاد می کنم که نام انگلیسی افزونه های که فارسی می شوند و در سایت جومینا جهت دانلود قرار می گیرند نیز در مشخصات آنها ذکر شود تا افرادی مثل من که سطح دسترسی به برخی از افزونه ها را نداریم حداقل بتونیم از توضیحات فارسی که دوستان در خصوص افزونه می دهند استفاده کنیم و بتونیم روی نمونه های انگلیسی های آن تست های خودمون را انجام بدیم. پیروز و موفق باشید. :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 90 درود قبلا در این مورد بحث شده امکان این کار نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 به جومینا خوش آمدید اما همون طور که مدیر محترم آقای طهرانی فرمودند این امکان وجود نداره اما اگه یه برسی دیگه هم میشد و یه بار دیگه توی تصمیم گیری تجدید نظر میشد شاید بهتر بود. چون کسانی هستند حضرند افزونه رو به صورت چرت و پرت فارسی کنند اما اون رو نخرند(ازجمله خودم) برای بهینه کردن css ها هم با تلاش یاد میگیرند. این هم باعث تلاش برخی ها میشه که به یاد گیری و پیشرفت طرف منجر میشه این هم هدف جو میناست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prin.ir 0 ارسال شده در فروردین 90 درود قبلا در این مورد بحث شده امکان این کار نیست با تشکر از شما ولی چرا چنین امکانی نیست؟ در صورت امکان لینک قبلی بحث این موضوع را بگذارید که در رابطه با دلایل که حتما در اونجا مطرح کرده اید یکمی بحث کنیم. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahryar warez 17 ارسال شده در فروردین 90 نگاه کنید اگر گفته بشه یکی مثلا می بینه که جومینا برای اعضا چیزی رو منتشر کرده مثلا کامپوننت x بعد برای اینکه بره هم اسم خودش رو بالا ببره هم سایتش و هم بیاد مجانی یا قیمت کمتر بزاره برای حال گیری از سایت جومینا خیلی راحت می تونه این کارو بکنه و با این کار سایت جومینا برنامه خودش رو داره می ده بک یک نفر دیگه فارسی می کنه و اونم پشت اون می یاد بالا هرچی این داره اونم داره شاید کمی ناقص تر ولی فارسی شده هست و مطالب ایندکس می شه به هیمن راحتی بنده هم امکانات رو همیشه با اسم اصلیش برای اعضا که می خوام معرفی کنم در انجمن خودم نمی زارم این کار شدنی نیست با تشکر شهریار جون:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر