mobtadi 2 ارسال شده در خرداد 94 با سلام به دوستان. من مشکلی دارم و اون اینه که زمانی که میخوام یک مطلب و یا یک منو رو از حالت انتشار به حالت منتشر نشده در بیارم، بعد از انتخاب آیتم مورد نظر، زمانی که روی دکمه های انتشار و منتشر نشده کلیک میکنم، به یک صفحه سفید میرم در صورتی که به نظر میرسه نوار آدرس درست باشه و وقتی که با فلش عقب به صفه قبل برمیگردم و روی بررسی کلیک میکنم تازه تغییرات اعمال میشه. ولی همش این نیست متسفانه. چون مثلا اگه بخوام برای یک کامپوننت یک آیتم جدید بسازم و بعد از تعریف کردنش بخوام ذخیره اش کنم با زدن دکمه ذخیره باز هم همین اتفاق میوفته و به یک صفحه سفید میرم. و اینبار به صفحه index.php میرم. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 94 با سلام نمایش خطاهاتون رو فعال کنید و ببینید درون صفحه سفید چه خطایی درج میشود و با توجه به آن نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید موفق باشید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mobtadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در خرداد 94 با سلام نمایش خطاهاتون رو فعال کنید و ببینید درون صفحه سفید چه خطایی درج میشود و با توجه به آن نسبت به رفع مشکل اقدام نمایید موفق باشید ممنون از شما. فعال کردم و خطای زیز رو میده: Warning: require_once(/home/cp17136/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/adapter.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cp17136/public_html/plugins/finder/categories/categories.php on line 16 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/cp17136/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/adapter.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cp17136/public_html/plugins/finder/categories/categories.php on line 16 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mobtadi 2 ارسال شده در خرداد 94 ممنون از شما. فعال کردم و خطای زیز رو میده: Warning: require_once(/home/cp17136/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/adapter.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cp17136/public_html/plugins/finder/categories/categories.php on line 16 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/cp17136/public_html/administrator/components/com_finder/helpers/indexer/adapter.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cp17136/public_html/plugins/finder/categories/categories.php on line 16 خودم با سرچ کردن تو سایت های خارجی جوابش رو پیدا کردم و میذارم اینجا شاید به درد کسی بخوره. خیلی ساده بود من از وقتی که پلاگین جستجوی هوشمند سایت رو فعال کردم این اتفاق می افتاد. و حالا با غیر فعال کردنش این مشکل برطرف شد. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر