mohsen kian 51 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام در سایت جومینا اعلام شده بود که این نسخه از جوملا برای ساخت سایت نمی باشد. یعنی امکان ساخت سایت با جوملا 3 وجود ندارد؟ و آخرین نسخه جوملا 3، چه ورژنی می باشد. از لینکی در این خصوص ارائه نمایید ممنون می شوم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما ببینید اگر چنین حرفی زده شده فقط به خاطر این باشد که جوملا 3 نسخه های زیادی رو منتشر کرده 3.1 و 3.2 و 3.3 و ... که همه را stable اعلام کرده بنده فقط یک مورد از لحاظ برنامه نویسی به شما مثال بزنم : خود بنده یک افزونه نوشتم به نام رزرواسیون که زمانی که در حال نوشتن ان بودم روی 3.3 تست کردم و دیگر روی 3.2 و 3.3 تست نکردم غافل از اینکه روی 3.1 و 3.2 پلت فرم ها کمی تغییر کرده بود و اینجا مشکلی بوجود امده بود تیم جومینا بارها اعلام کرده تا نسخه نهایی که جوملا 3.5 باشد صبور باشید و سایت های مهم را با نسخه های قبلی طراحی نکنید تا بعدا خدایی نکرده با مشکلی برخورد نکنید فکر کنم توضیحات کامل بود 2 واکنش ها : musio و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز این برای موقعی بود که جوملا جهانی ، جوملا3 رو به طور رسمی اعلام آغاز به کار نداده بود اما با ورژن 3.3.6 که در جومینا هم هست شروع به فعالیت رسمی کرد و پشتیبانی از جوملا 2.5 رو قطع کرد بعد آپدیت 3.4 رو داد لینک در جومینا یاعلی 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در اردیبهشت 94 آقای میری پیشنهاد شما این است که فعلا دست به طراحی سایت با این نسخه نکنیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود بر شما اگر با این نسخه و پلت فرم های ان آشنایی ندارید فعلا دست از طراحی بردارید یا حداقل از آخرین نسخه مثل 3.4 استفاده کنید جوملا 2.5 هنوز جوملای کاملی هست و قابل استفاده هست اما دقت کنید اگر هم از جوملا 2.5 استفاده می کنید بعدا باید افزونه ها و قالب و ... با جوملا 3 سازگار باشه تا بتونید مهاجرت کنید اگر ضروری هست از 3.4 استفاده کنید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر