neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام دوستان من ومپ سرور رو روی دستگاه دیگه ای نصب کردم روی دستگاه قبلی مشکلی نداشت و روی دستگاه جدید هم مثل قبل ایراد فایل سیستمیش رو گرفتم اما ومپ هنوز نارنجی هست هم پورتها رو آزاد می کنم هم شماره پورت رو تغییر می دم و دوباره سرویس ها رو راه اندازی می کنم اما باز هم نارنجی رنگه باید چه کار کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام شما حتما باید این موارد رو نصب داشته باشید microsoft visual c++ 2008 redistributable microsoft visual c++ 2010 redistributable microsoft visual c++ 2012 redistributable یاعلی 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام شما حتما باید این موارد رو نصب داشته باشید microsoft visual c++ 2008 redistributable microsoft visual c++ 2010 redistributable microsoft visual c++ 2012 redistributable یاعلی دوست عزیز هر سه اینها رو نصب کردم و باعث شد پیغام ها ی خطا رفع بشن اما هنوز هم ومپ زرد رنگ هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 (ویرایش شده) باسلام روی آیکن ومپ کلیک کنید و مسیر زیر و برید Apache -> service -> test port 80 چک کنید ببینید پورت 80 باز هست یا نه؟؟ در همین مسیر اگر گزینه install وجود داشت بزنید یاعلی ویرایش شده اردیبهشت 94 توسط musio 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر