hadijoomla 5 ارسال شده در فروردین 94 سلام من با نصب ویرچو مارت با مشکل روبرو شدم.ویرچو مارت رو از همین سایت دانلود کردم ما هنگام نصب پیام میدهد که فایل اینستال یافت نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در فروردین 94 سلام احتمالا نیازداره قبل از نصب اکسترکت بشه بدرود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در فروردین 94 سلام نه دوست عزیز اینجوری نیست اتفاقا اکسترکت هم کردم اما یسری فایل که اینستال هم داخلش هست اما نصب نمیشه باید چه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در فروردین 94 نسخه مورد نظر را از سایت اصلی بگیر تست کن virtuemart.net بدرود.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در فروردین 94 مرسی دوست عزیز اگه نسخه اصلی رو از سایت دانلود کنم امکان فارسی شدنش وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 بله شما تست کن ببین مشکل نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر