infoh 0 ارسال شده در اسفند 93 دوستان سلام یه سوال داشتم من میخوام یه سایت فروشگاهی درست کنم که مثل بعضی از سایت های فروش لوازم دست دوم به عنوان واسطه عمل کنه به این صورت که وجه به حساب سایت بیاد و زمانی که خریدار تائید کرد که مورد معامله سالم و درست به دستش رسیده وجه با کسر کارمزد به حساب فروشنده ریخته بشه ایا افزونه ای برای انجام این کار هست یا نه من اگه بخوام یه همچین سایتی درست کنم ایا با جوملا شدنی هست لطفا راهنمائی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در اسفند 93 دوستان سلام یه سوال داشتم من میخوام یه سایت فروشگاهی درست کنم که مثل بعضی از سایت های فروش لوازم دست دوم به عنوان واسطه عمل کنه به این صورت که وجه به حساب سایت بیاد و زمانی که خریدار تائید کرد که مورد معامله سالم و درست به دستش رسیده وجه با کسر کارمزد به حساب فروشنده ریخته بشه ایا افزونه ای برای انجام این کار هست یا نه من اگه بخوام یه همچین سایتی درست کنم ایا با جوملا شدنی هست لطفا راهنمائی کنید سلام دوستان کسی نظری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
magicgfx 3 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان کسی نظری نداره سلام با جوملا که شدنی هست ولی باید افزونه های حراجی رو بررسی کرد ببینم اونها رو میشه به این شکل درآورد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر