4hamidreza123 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام یه مشکل دارم و اون اینکه هیچ فایلی رو نمیتونم آپلود کنم همش میگه فایل بیش از حد بزرگه، فایل یک کیلو بایتی هم نمی شه، چطوری میتونم تنظیمات رو تغییر بدم تو هاست یا اگه جایی تو جوملا هست؟ من تو هاست هستم cpanel هست، از طریق هاست میتونم هر چند مگ آپلود کنم ولی از بک اند جوملا میگه فایل بیش از حد بزرگ است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4hamidreza123 0 ارسال شده در اسفند 93 کمک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 کمک باسلام نیازی نیست اسپم بزنید اگه کسی پست شما رو ببینه و بلد باشه جواب میده از مدیریت جوملاتون به مسیر زیر بروید محتوا -> مدیریت رسانه ها -> گزینه انتخاب ها رو بزنید در این جا حداگثر اندازه رو چک کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4hamidreza123 0 ارسال شده در اسفند 93 باسلام نیازی نیست اسپم بزنید اگه کسی پست شما رو ببینه و بلد باشه جواب میده از مدیریت جوملاتون به مسیر زیر بروید محتوا -> مدیریت رسانه ها -> گزینه انتخاب ها رو بزنید در این جا حداگثر اندازه رو چک کنید یاعلی سلام اسپم چی هست؟ من اسپم نزدم والا ، اون مسیر رو چک کردم اندازه اون رو 100 مگ هم دادم تاثیر نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام اسپم چی هست؟ من اسپم نزدم والا ، اون مسیر رو چک کردم اندازه اون رو 100 مگ هم دادم تاثیر نداشت باسلام منظور از اسپم همون هرزنامه هست، یعنی پستی که هیچ تاثیری نداره " کمک " منظورم این پست بود توی جوملا همین مسیر رو میشناسم باید منتظر دوستان باتجربه تر باشید یاعلی 1 واکنش ها : 4hamidreza123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 جوملای خود را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر