mrt1369 2 ارسال شده در اسفند 93 با سلام خدمت دوستان من توی یه سری از افزونه های جوملا می خوام یه سری تغیر ایجاد کنم مثلا توی ماژول اخرین اخبار jv news در قسمت ادمین یه قیلطر و بخش جدید ایجادم کنم به اسم محدوده زمانی که مثلا اخبار یک هفته اخیر یا دو هفته اخیر و ... را نمایش بده مشابه شکل زیر : خود قرار دادن این منوی این قیلطر رو که باید با ویرایش فایل xml ماژول ایجاد کنم حالا نمی دونم چه طور باید این قیلطر رو با دیتا بیس و... متصل کنم که با توجه به اخبار منتشر شده در سایت و موجود در دیتا بیس فیتلر اعمال بشه کسی از دوستان می دونه باید چه فایلی رو ویرایش کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما ببینید بنده افزونه رو اصلا نگاه نکردم چگونه ست اما خدمت شما عرض کنم که اینگونه تغییرات آسان نیست الان دلیل خود را عرض می کنم : چون بحث فیلترینگ یک بحث گرفتن کوئری های تو در تو و پیچیده ست. اگر php و sql رو مسلط هستید مشکلی نخواهید داشت و الا فکر نکنم خودتون بتونید کاری از پیش ببرید به php تسلط دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt1369 2 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) تا حدودی php رو بلدم الان من توی قسمت xml پارامتر ها رو به شکل زیر مشخص کردم توی قسمت php و helper باید به چه صورت بنویسم ؟ <field name="max_days" type="list" default="" label="zaman" description=""> <option value="10000">all </option> <option value="7">ine week </option> <option value="14">2 weeks </option> <option value="21">3 weeks </option> <option value="30">4 weeeks </option> </field> ویرایش شده اسفند 93 توسط mrt1369 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما بصورت کلی عرض کنم : باید در کوئری ها تغییرات ایجاد کنید مثلا همچین کوئری هست select * ... where somefield=value1 شما باید تغییرش بدید select * ... where somefield=value1 and somefield2=value2 دقت کنید somefield2 همان می تواند ستون تاریخ باشد و value2 همان مقداری است که از تنظمات مدیریت گرفته شده 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 93 با سلام دوست عزیز ، برای این موردی که میخواهید قبلا افزونه ای در سایت جومینــــــا قرار داده شده است http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-content-setting/joomla-farsi-content-news/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%AD%D8%A8%D9%88%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C.html موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt1369 2 ارسال شده در اسفند 93 همون طور که گفتم هدفم بیشتر یادگیری تا این که یه افزونه شبیه اش پیدا کنم الانم مشکلی که دارم اینه که می خوام دستور select برای دیتا بیس بنویسم که مطالب سایتم که مثلا در یک هفته اخیر منتشر شده را به من بده و نمی دونم بعد از where باید چی بنویسم SELECT `title` FROM `tfmw4_content` WHERE ...... یکی کمک کنه و بگه که بعد از این WHERE باید چی بنویسم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 همون طور که گفتم هدفم بیشتر یادگیری تا این که یه افزونه شبیه اش پیدا کنم الانم مشکلی که دارم اینه که می خوام دستور select برای دیتا بیس بنویسم که مطالب سایتم که مثلا در یک هفته اخیر منتشر شده را به من بده و نمی دونم بعد از where باید چی بنویسم SELECT `title` FROM `tfmw4_content` WHERE ...... یکی کمک کنه و بگه که بعد از این WHERE باید چی بنویسم ممنون میشم باسلام خوب شما باید تاریخ امروز رو دربیارید ، بعد عدد 7 رو ازش کم کنید اونوقت میتونید اگه فیلید تاریخ درج دارید برا اساس عدد (تاریخ ) بدست اومده بنویسید یاعلی 1 واکنش ها : mrt1369 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt1369 2 ارسال شده در اسفند 93 خوب مشکل منم همینه که این دستور رو باید به چه شکلی بنویسم ؟؟ یعنی دستور امروز -7 رو !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر