alisadat 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام. خواهشمندم در رفع مشکل منوی این سایت من را راهنمایی فرمایید. آدرس سایت: esmailzadeh.ir وقتی در صفحه Home یا صفحات دیگر هستید منوی دوم ( Resume ) که دارای زیر منو هست کار میکند. اما وقتی در صفحه contacts و همچنین صفحات مطالب K2 باشیم این منو کار نمی کند. می تونید علت را بگین و منو راهنمایی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در اسفند 93 با سلام. خواهشمندم در رفع مشکل منوی این سایت من را راهنمایی فرمایید. آدرس سایت: esmailzadeh.ir وقتی در صفحه Home یا صفحات دیگر هستید منوی دوم ( Resume ) که دارای زیر منو هست کار میکند. اما وقتی در صفحه contacts و همچنین صفحات مطالب K2 باشیم این منو کار نمی کند. می تونید علت را بگین و منو راهنمایی کنید؟ با سلام وب سایت شما رو دیدم اولا در موقع دیدن contact یوزر نیم و پسورد میخواد که اول این مورد را بر طرف کنید که احتمالا مربوط به قالبتونه ولی بعد از ورود به قسمت contact منوی resume شما کار میکند و مشکلی مشاهده نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisadat 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام وب سایت شما رو دیدم اولا در موقع دیدن contact یوزر نیم و پسورد میخواد که اول این مورد را بر طرف کنید که احتمالا مربوط به قالبتونه ولی بعد از ورود به قسمت contact منوی resume شما کار میکند و مشکلی مشاهده نشد. با سلام و تشکر از شما. بابت خواستن یوزر و پسورد در صفحه کانتکت هم نمودونم چه مشکلی پیش میاد که یوزر و پسورد میخواد. خواهشا راهنماییم کنید. ضنا من از روی چند کامپیوتر تست کردم هنگام نمایش مطالب کی2 که کانتکت هم جزء همون هست، منوی resume کار نمیکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در اسفند 93 با سلام و تشکر از شما. بابت خواستن یوزر و پسورد در صفحه کانتکت هم نمودونم چه مشکلی پیش میاد که یوزر و پسورد میخواد. خواهشا راهنماییم کنید. ضنا من از روی چند کامپیوتر تست کردم هنگام نمایش مطالب کی2 که کانتکت هم جزء همون هست، منوی resume کار نمیکنه. لطفا دسترسی بدهید.(پ خ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در اسفند 93 لطفا دسترسی بدهید.(پ خ) لطفا یوزر و پسورد پوشه admin را غیر فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر