مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام خدمت دوستان من میخوام واسه کاربر هایی که عضو سایت میشن یه مقداری اعتبار هدیه بدم تا بتونن از سایت خرید کنند. اینو چطوری میشه اجرا کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 93 باید سیستم اعتبار دهی روی جوملاتون داشته باشید بهترین راه استفاده از rsmembership است البته یک اسکریپت حرفه ای هم جومینا منتشر کرده که از اون هم میتونید استفاده کنید. با سیستم های ذکر شده شما دسترسی دارید که به کاربراتون اعتبار اهدا کنید. موفق باشید 1 واکنش ها : مهدی جوشقانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 مرسی از شما مهدی خان بطور کلی من یه فروشگاه دارم که می خوام هر کاربر که جنسی رو گذاشت و اون جنس فروش رفت یه درصدی واسه کاربر حساب بشه یه درصدی واسه مدیر و این درصد به اعتبار اولیه ی کاربر اضافه بشه راهی به ذهنتون میرسه؟ باید سیستم اعتبار دهی روی جوملاتون داشته باشید بهترین راه استفاده از rsmembership است البته یک اسکریپت حرفه ای هم جومینا منتشر کرده که از اون هم میتونید استفاده کنید. با سیستم های ذکر شده شما دسترسی دارید که به کاربراتون اعتبار اهدا کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر