نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام من اسم سایت رو که در گوگل سرچ میزنم زیرش این متن ها میاد که اسم کامپوننت ها ی مورد استفادم میاد چه طور میتونم از این کار جلو گیری کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز احتمالا شما از بسته نصب سریع استفاده کردید مطالب اضافه و ماژول هایی که استفاده ای نمیکنید رو پاک کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 93 با سلام در قسمت تنظیمات کلی وب سایت یه بخشی هست برای نوشتن توضیحات کلیدی ، احتمالا این توضیحات در اونجا هست و میتونید پاک یا ویرایش کنید. 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز احتمالا شما از بسته نصب سریع استفاده کردید مطالب اضافه و ماژول هایی که استفاده ای نمیکنید رو پاک کنید یاعلی سلام متشکرم از پاسختون اره بسته نصب سریع استفاده کردم.ولی دقیقا از این ماژول ها استفاده کردم.پس نمیشه حذفشون کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
نازنین زهرا 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام در قسمت تنظیمات کلی وب سایت یه بخشی هست برای نوشتن توضیحات کلیدی ، احتمالا این توضیحات در اونجا هست و میتونید پاک یا ویرایش کنید. سلام متشکرم من کلمات بخش تنظیمات کلی رو نوشتم و این توضیحات در اون قسمت نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 سلام متشکرم من کلمات بخش تنظیمات کلی رو نوشتم و این توضیحات در اون قسمت نیست. برای اون ماژول اسلایدر هست که استفاده کردین . این نوشته ها مرتبط هست به اون ماژول. در بخش ادمین تنظیمات ماژول رو ببینید که آیا جایی اینها را نوشته یا خیر . اگر نبود بی شک در سورس ماژول باید به دنبال ان باشید. می توانید از اسلایدر های دیگری هم استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر