Mohammad Gilvari 0 ارسال شده در بهمن 93 سلام من ی سایت دارم طراحی میکنم بلد نیستم که برای کسانی که میخواهند عضو سایت بشون قوانین بذارم چ کاری باید بکنم؟؟!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 سلام من ی سایت دارم طراحی میکنم بلد نیستم که برای کسانی که میخواهند عضو سایت بشون قوانین بذارم چ کاری باید بکنم؟؟!؟ باسلام دوست عزیز به صورت معمولی چنین ویژگی وجود ندارد شما میتونید یک منو با عنوان قوانین بسازید و مطالب خودتون رو بهش اختصاص بدید مگر اینکه کامپوننتی وجود داشته باشه که بتونه این قابلیت رو برای کاربرانتون فعال کنه.. خودم به شخصه خبر ندارم یاعلی 1 واکنش ها : Mohammad Gilvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز به صورت معمولی چنین ویژگی وجود ندارد شما میتونید یک منو با عنوان قوانین بسازید و مطالب خودتون رو بهش اختصاص بدید مگر اینکه کامپوننتی وجود داشته باشه که بتونه این قابلیت رو برای کاربرانتون فعال کنه.. خودم به شخصه خبر ندارم یاعلی خیر... این امکان به صورت پیشفرض در جوملا وجود دارد تنها باید فعال کنید . در بخش پلاگین ها . پلاگین پروفایل کاربر را فعال کنید . یکی از گزینه ها این امکان قوانین هست. یک مطلب می نیسید و سپس به فرم ثبت نام متصل میشه 3 واکنش ها : Mohammad Gilvari، e.laali و musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad Gilvari 0 ارسال شده در بهمن 93 خیر... این امکان به صورت پیشفرض در جوملا وجود دارد تنها باید فعال کنید . در بخش پلاگین ها . پلاگین پروفایل کاربر را فعال کنید . یکی از گزینه ها این امکان قوانین هست. یک مطلب می نیسید و سپس به فرم ثبت نام متصل میشه ممنون از پاسخ شما دوباره سوال داشتم. من این کار که گفتید انجام دادم همه فیلد ها باز شد یک فیلد به نام انتخاب مطلب وجود دارد داخل آن باید قوانین بنویسیم اگ خیر کجا؟! و اگر آری چگونه ممنون شرمنده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) ممنون از پاسخ شما دوباره سوال داشتم. من این کار که گفتید انجام دادم همه فیلد ها باز شد یک فیلد به نام انتخاب مطلب وجود دارد داخل آن باید قوانین بنویسیم اگ خیر کجا؟! و اگر آری چگونه ممنون شرمنده بله ، یک مطلب ابتدا در بخش مدیریت مطالب ایجاد کنید، سپس در این بخش انتخاب کنید. فیلد های اضافی را هم می توانید خاموش کنید وهمینطور برای افزودن فیلدهای دلخواه هم می توانید پیوند زیر را دنبال کنید http://forum.joomina.ir/topic/25525-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85/ ویرایش شده بهمن 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : e.laali و Mohammad Gilvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad Gilvari 0 ارسال شده در بهمن 93 بله ، یک مطلب ابتدا در بخش مدیریت مطالب ایجاد کنید، سپس در این بخش انتخاب کنید. فیلد های اضافی را هم می توانید خاموش کنید وهمینطور برای افزودن فیلدهای دلخواه هم می توانید پیوند زیر را دنبال کنید http://forum.joomina.ir/topic/25525-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AF-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85/ ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون ی سوال دیگ شرمنده بیشتر کاربرا قوانین نخونده تایید میکنند آیا امکانش هست که کاری کنیم که حتما قوانین بخونن و درست عمل کنند به عنوان مثل پرسش سوال تخصوصی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما خیر نمیشه . مگر اینکه از انها امتحان بگیرید در متن قوانین چیزی بنویسید یا موردی را یاداور شوید سپس با توجه به اموزش اقای تیرداد یک فیلد بگذارید و سوال خود را بپرسید ! البته راه خیلی بچه گانه ای هست به نظر من به نظر من شما روی متن قوانین کار کنید بهتر جواب میده یعنی مثلا متن قوانین را در مرحله اول دسته بنده کنید در مرحله دوم بهتره که عنوان نمایش داده شود و اگر کاربر روی عنوان کلیک کرد قوانین ان موضوع نمایش داده شود مانند سوالات متداول و ... در کل منظورم اینه که باید یک رابطه تعاملی با کاربر ایجاد کرد مطمئن باشید بیش از نیمی انها می خوانند 1 واکنش ها : Mohammad Gilvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad Gilvari 0 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما خیر نمیشه . مگر اینکه از انها امتحان بگیرید در متن قوانین چیزی بنویسید یا موردی را یاداور شوید سپس با توجه به اموزش اقای تیرداد یک فیلد بگذارید و سوال خود را بپرسید ! البته راه خیلی بچه گانه ای هست به نظر من به نظر من شما روی متن قوانین کار کنید بهتر جواب میده یعنی مثلا متن قوانین را در مرحله اول دسته بنده کنید در مرحله دوم بهتره که عنوان نمایش داده شود و اگر کاربر روی عنوان کلیک کرد قوانین ان موضوع نمایش داده شود مانند سوالات متداول و ... در کل منظورم اینه که باید یک رابطه تعاملی با کاربر ایجاد کرد مطمئن باشید بیش از نیمی انها می خوانند سلام بر تو.. مطمعنم که شما نرم افزار نصب کردید. اول هر نصب بعد از خوش آمد گوی قوانین کپی و رایت که همه ما ایرانی ها نخونده قبول داریم دوست عزیز اینجا ایران به نظر من ما ایرانی ها باید به زور قانون بخونیم اگر نه با یک کیک سخت ترین قوانین قبول دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 93 درود بر شما ابتدا عرض کنم تعداد ارسال هاتون رو تازه دیدم. به تالار خودتون خوش اومدید در ادمه عرض کنم که دوتا راه دارید : 1 : تو پست قبلی خودم عرض کردم = باید طوری انها را مجبور کنید قوانین رو بخونن و از داخل قوانین حالا مثلا چندتا سوال بپرسید اگر جواب شان درست بود ادامه بتونن بدن 2 : به عنوان مثال در صفحه قوانین , در اخر صفحه یک تیکت یا دکمه با عنوان "قوانین مطالعه شد" قرار بدید اگر کاربر اون رو انتخاب کرد ادامه ثبت نام براش باز بشه اگر نه نتون 1 واکنش ها : Mohammad Gilvari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر