3yed 13 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان من از دیتابیس های جوملا 2.5 بکاپ گرفتم با فرمت InnoDB حالا میخوام ریستور کنم رو 3.3 که MyISAM هست میخواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام اگر قصدتون ، ارتقا جوملاست که اینکار صحیح نیست . اگر هم دلیل دیگری دارید بیشتر توضیح دهید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : 3yed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3yed 13 ارسال شده در بهمن 93 با سلام اگر قصدتون ، ارتقا جوملاست که اینکار صحیح نیست . اگر هم دلیل دیگری دارید بیشتر توضیح دهید موفق و پیروز باشید یا حق میخوام اطلاعات جومشاپینگ رو منتقل کنم رو 3..3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام در این مورد زیاد مطمئن نیستم ولی اونطور که حدس میزنم باید اینگونه باشه که قبل از اینکه جوملاتون رو به نسخه 3 ارتقا بدید ، باید تو همون جوملا 2.5 با توجه به نسخه جومشاپینگ تون ، یکی از بسته های آپدیت که جلوشون هم نوشته شده Before update joomla 2.5-3.0 رو نصب کنید و بعد از اینکار جوملاتون رو ارتقا بدید و فایلها و دیتابیس جومشاپینگ رو منتقل کنید http://www.webdesigner-profi.de/joomla-webdesign/joomla-shop/downloads/updates.html?lang=en توصیه میکنم قبلش بک آپ از فایلها و دیتابیستون تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر