astanedoost 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان؛ وقت بخیر در دموی زیر، منوی موسیقی، دو زیرمنو داره که زیرمنوهای اون دومنو، مثل قالب های چپ چین به سمت راست باز می شن. کدوم کد رو باید عوض کنم؟ ممنون دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 93 لینک تون و چک کنید! من که منوی موسیقی پیدا نکردم 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در بهمن 93 حذفش کرده بودم؛ الان هم موسیقی رو موقتا آوردم کنار خانه تا زیرمنوهای زیرمنوهاش حداقل در ظاهر درست شه؛ در واقع زیرمنوهای تک آهنگ، آلبوم موسیقی و سی دی و دی وی دی به سمت چپ باز می شن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 حذفش کرده بودم؛ الان هم موسیقی رو موقتا آوردم کنار خانه تا زیرمنوهای زیرمنوهاش حداقل در ظاهر درست شه؛ در واقع زیرمنوهای تک آهنگ، آلبوم موسیقی و سی دی و دی وی دی به سمت چپ باز می شن. باسلامدوست عزیز یک لینک صحیح از قسمت مورد نظرتون بدین تا بشه دید و اصلاحش کرد موفق باشید یاعلی 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در بهمن 93 منوی موسیقی؛ (برگردوندمش سر جاش تا بشه مشکل رو بررسی کرد) http://copy-right.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 93 با سلام کد زیر را در انتهای مسیر templates/sj_g2shop/css/template-rtl.css وارد کنید li.level1 div.level2 div.mega-content-inner div.mega-col.first.one ul.subnavi li.level2 div.level3 { margin: 0 0 0 -440px; } موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : astanedoost و samaelectronic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در بهمن 93 تشکر حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر