مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 با سلام و خسته نباشید من هاستم رو عوض کردم.از دیتا بیسم بک آپ گرفتم و داخل هاست جدید import کردم الان جوملا رو دوباره رو همون دیتابیس نصب کردم. مطالب کامپوننت k2 و مجموعه های تصاویر فوکاگالری رو چطوری می تونم برگردونم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در بهمن 93 با سلام و خسته نباشید من هاستم رو عوض کردم.از دیتا بیسم بک آپ گرفتم و داخل هاست جدید import کردم الان جوملا رو دوباره رو همون دیتابیس نصب کردم. مطالب کامپوننت k2 و مجموعه های تصاویر فوکاگالری رو چطوری می تونم برگردونم؟؟؟ باسلامدوست عزیز برای انتقال باید مراحل زیر رو دنبال کنید از دیتابیس بک آپ کامل میگیرید فایل های موجود در هاست رو زیپ کرده و دانلود میکنید به سراغ هاست جدید میرید فایل های دانلودی رو در اینجا آپلود و از حالت فشرده خارج میکنید یک دیتابیس میسازید و بک آپ رو در اون ایمپورت میکنید تنظیمات فایل configuration رو هم تنظیم میکنید یعنی نام دیتا بیس و اسم یوزر و پسورد یاعلی 2 واکنش ها : مهدی جوشقانی و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 باسلام دوست عزیز برای انتقال باید مراحل زیر رو دنبال کنید از دیتابیس بک آپ کامل میگیرید فایل های موجود در هاست رو زیپ کرده و دانلود میکنید به سراغ هاست جدید میرید فایل های دانلودی رو در اینجا آپلود و از حالت فشرده خارج میکنید یک دیتابیس میسازید و بک آپ رو در اون ایمپورت میکنید تنظیمات فایل configuration رو هم تنظیم میکنید یعنی نام دیتا بیس و اسم یوزر و پسورد یاعلی مرسی از شما دوست عزیز خوب من الان جوملا جدبد نصب کردم اگر بخوام الان دوباره کی 2 نصب کنم دوباره امکان بازیابی اطلاعات قبلی از دیتابیس هست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 93 بله امکانش هست ولی فکر کنم باید همون نسخه کی 2 رو که در سایت قبلی داشتید نصب کنید تا قابلیت بازگردانی باشه. فوکاگلری هم باید همون نسخه رو نصب و همون پوشه های عکس رو آپلود کنید (دقت کنید آدرس تصاویر تغییر نکنه ) و جداولش رو ایمپورت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) بله امکانش هست ولی فکر کنم باید همون نسخه کی 2 رو که در سایت قبلی داشتید نصب کنید تا قابلیت بازگردانی باشه. فوکاگلری هم باید همون نسخه رو نصب و همون پوشه های عکس رو آپلود کنید (دقت کنید آدرس تصاویر تغییر نکنه ) و جداولش رو ایمپورت کنید. مرسی مرسی از شما دوست عزیز ویرایش شده بهمن 93 توسط مصطفی صفرعلی جهت تشکر فقط از دکمه پسندیدم استفاده فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 مرسی مرسی از شما دوست عزیز سلام دوباره این لینک عکس ها رئ از کجا باید تغییر بدم و اگر مجموعه و محتوا های جوملا رو هم از سایت قبل بخوام بازگردانی کنم باید چه مراحلی رو انجام بدم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی جوشقانی 0 ارسال شده در بهمن 93 مرسی از شما دوست عزیز خوب من الان جوملا جدبد نصب کردم اگر بخوام الان دوباره کی 2 نصب کنم دوباره امکان بازیابی اطلاعات قبلی از دیتابیس هست؟؟ اگر مجموعه و محتوا های جوملا رو هم از سایت قبل بخوام بازگردانی کنم باید چه مراحلی رو انجام بدم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 93 باید از همه جداول content و categories اکسپورت گرفته و در دیتای جوملای جدید همین جداول را پاک کنید و ایمپورت کنید. موفق باشید 1 واکنش ها : مهدی جوشقانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر