ali2535 2 ارسال شده در دی 93 سلام دوستان یک سوال بدجور ذهنمو درگیر کرده فرض کنید بخوایم توی جوملا یک صفحه html که دارای Jquery و CSS دلخواه و گرافیکی است اضافه کنیم چجوری این کارو باید انجام داد ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
javadjan 4 ارسال شده در دی 93 در صورتی که می خوای طراحی صفحه هیچ ربطی به قالب مورد استفاده در جوملات نداشته باشه ،یک حالتش اینه که صفحه html رو توی هاستت یه جاییش آپلود کنید. بعد از طریق ایجاد گزینه منو جدید لینک اون صفحه رو توی منوهات قرار بدی... اما اگه می خوای از قالب جوملا استفاده کنه که می تونی به عنوان یک مطلب جدید صفحه html رو وارد و ذخیره کنی (البته واسه اینکه کدها تغییر نکنه باید از قسمت تنظیمات سایت قبلش ادیتور رو حالت ساده بزاری) و بعد یک گزینه منو رو به اون مطلب ربط بدی، و بگی که هیچ ماژولی هم توی اون منو نشون داده نشه... این هم دو راه بود که میشد... 2 واکنش ها : mahdi m و ali2535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در دی 93 در صورتی که می خوای طراحی صفحه هیچ ربطی به قالب مورد استفاده در جوملات نداشته باشه ،یک حالتش اینه که صفحه html رو توی هاستت یه جاییش آپلود کنید. بعد از طریق ایجاد گزینه منو جدید لینک اون صفحه رو توی منوهات قرار بدی... اما اگه می خوای از قالب جوملا استفاده کنه که می تونی به عنوان یک مطلب جدید صفحه html رو وارد و ذخیره کنی (البته واسه اینکه کدها تغییر نکنه باید از قسمت تنظیمات سایت قبلش ادیتور رو حالت ساده بزاری) و بعد یک گزینه منو رو به اون مطلب ربط بدی، و بگی که هیچ ماژولی هم توی اون منو نشون داده نشه... این هم دو راه بود که میشد... سلام خب من صفحه رو توی هاست آپلود کردم حالا چجوری باید بهش لینک بدم؟ لینکشو باید دقیق از کجا پیدا کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 سلام خب من صفحه رو توی هاست آپلود کردم حالا چجوری باید بهش لینک بدم؟ لینکشو باید دقیق از کجا پیدا کنم ؟ باسلام ساده ترین آدرس میشه: www.yoursite-name.com/esme folder/esme-file.html این بستگی به مسیری که فایل رو ذخیره کردید داره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در دی 93 domains/haratshora.ir/public_html/templates/jm_arise/1.html این مسیر فایل منه ولی این مسیرو بهش میدم خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما http://haratshora.ir/templates/jm_arise/1.html منوی دایره ای قشنگیه 1 واکنش ها : ali2535 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali2535 2 ارسال شده در دی 93 ممنونن درست شد. چشماتون قشنگ میبینه 2 واکنش ها : محمدحسین میری و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر