mansour92 1 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) باسلام و خسته نباشید خدمت دوستان واساتیدگرامیمن میخوام کل فونت های وبسایتم رو تغییر بدم (به B Yekan)،همه مراحل رو هم بدرستی انجام دادم ولی بازم تغییر نمیکنه،1-فونت b yekan را با 3پسوند به پوشه Template انتقال دادم،2-پوشه فونت رو در فایل templateDetails اضافه کردم3-دستور font-face را در css فایل Template نوشتم و درانتها برای کلاسیکه فونت رو میخواستم تغییر بدم داخل همون css نوشتم، ولی یاز تغییر نکرد!!درضمن سایتم چند زبانه هست و برای زبان فارسی میخوام تغییر بدم و از فریم ورکHelix استفاده میکنم و خودش قسمتی داره به نام Font ولی ندونستم کجا رو باید تغییر بدم!ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان و اساتیدگرامی ویرایش شده دی 93 توسط mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 باسلام اگر مراحل رو درست انجام داده باشین و فونت ها کامل باشند مشکلی پیش نمیاد و باید کار کنه آدرس فونت هارو در دستور font-face درست وارد کردید?? در فایل css مربوط به زبان فارسی انجام بدین فریم ورک به این تغییرات کاری نداره باز اگر نتونستید دسترسی بدید براتون انجام بدم یاعلی 1 واکنش ها : mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در دی 93 باسلام اگر مراحل رو درست انجام داده باشین و فونت ها کامل باشند مشکلی پیش نمیاد و باید کار کنه آدرس فونت هارو در دستور font-face درست وارد کردید?? در فایل css مربوط به زبان فارسی انجام بدین فریم ورک به این تغییرات کاری نداره باز اگر نتونستید دسترسی بدید براتون انجام بدم یاعلی اینم دستور فونت فیس: @font-face { font-family" 'BYekan'; src: url('../fonts/BYekan.eot?#') format('eot') src: url('../fonts/BYekan.woff?#') format('woff') src: url('../fonts/BYekan.ttf?#') format('ttf') } یعنی ادرسش این هست، \templates\shaper_shaper\fonts ، آیا درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 93 یه نگاهی بکنید ببینید در پوشه قالب کش ساخته میشه؟؟فایل های less چطور؟؟ 1 واکنش ها : mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در دی 93 سلام آدرس سايت رو ميذاشتي خيلي بهتر بود ، شايد اتفاقاني داره مي افته كه خودت متوجهش نميشي . بچه ها هم نگاه ميكردند و مشكل حل ميشد 1 واکنش ها : mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام این تکه کد رو کامل جایگزین کنید و فقط آدرس فونت هارو عوض کنید.. @font-face { font-family: "Kufi"; font-style: normal; font-weight: 400; src: url('../fonts/Droid.Arabic.Kufi.eot'); src: url("../fonts/Droid.Arabic.Kufi.eot?#iefix") format("embedded-opentype"), url("../fonts/Droid.Arabic.Kufi.woff") format("woff"), url("../fonts/Droid.Arabic.Kufi.ttf") format("truetype"), font-weight: normal; font-style: normal; } یاعلی 1 واکنش ها : mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در دی 93 در فایل css مربوط به زبان فارسی انجام بدین فریم ورک به این تغییرات کاری نداره در فایل css مربوط به زبان فارسی؟ من از قالب هام کپی گرفتم و برای هر زبان قالب پیشفرض رو کپی گرفتم و تو دایرکتوری فقط یه فایل Template.css وجود داره که من دستور font face رو در اونجا نوشتم. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- یه نگاهی بکنید ببینید در پوشه قالب کش ساخته میشه؟؟فایل های less چطور؟؟ ممنون میشم در مورد این بیشتر توضیح بدید، در پوشه قالب، پوشه ای با نام less وجود داره که دارای فایل هایی با پسوند .less هستند ولی cache، نه! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام آدرس سايت رو ميذاشتي خيلي بهتر بود ، شايد اتفاقاني داره مي افته كه خودت متوجهش نميشي . بچه ها هم نگاه ميكردند و مشكل حل ميشد سایت روی لوکال قرار داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 در فایل css مربوط به زبان فارسی؟ من از قالب هام کپی گرفتم و برای هر زبان قالب پیشفرض رو کپی گرفتم و تو دایرکتوری فقط یه فایل Template.css وجود داره که من دستور font face رو در اونجا نوشتم. باسلام شما یک فایل به اسم template-rtl.css یا شبیه به این باید داشته باشین در اونجا وارد کنید اگر نتونستید دسترسی بدید تا مشکلتون رو رفع کنم یاعلی 2 واکنش ها : mansour92 و m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در دی 93 توی این قالب هایی که زدم از این موارد زیاد دیدم. روش داره اگه اصول زیر رو انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. به پوشه less برید و فایل template-rtl.less رو باز کنید و کد font-face رو در اون وارد کنید. سپس به فایل template-options.xml رو باز کنید و عبارت <option value="geneva">Geneva</option> رو پیدا کنید و این کد رو بعد از اون وارد کنید <option value="Bkoodakbold">Bkoodakbold</option> و ذخیره کنید. نکته 1: بجای Bkoodakbold نام فونت خودتون رو وارد کنید. نکته 2: فونت هارو آپلود کنید و چک کنید که مسیر و آدرس در دستور font-face صحیح باشه. موفق باشید 2 واکنش ها : musio و mansour92 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در دی 93 توی این قالب هایی که زدم از این موارد زیاد دیدم. روش داره اگه اصول زیر رو انجام بدید مشکلی پیش نمیاد. به پوشه less برید و فایل template-rtl.less رو باز کنید و کد font-face رو در اون وارد کنید. سپس به فایل template-options.xml رو باز کنید و عبارت <option value="geneva">Geneva</option> رو پیدا کنید و این کد رو بعد از اون وارد کنید <option value="Bkoodakbold">Bkoodakbold</option> و ذخیره کنید. نکته 1: بجای Bkoodakbold نام فونت خودتون رو وارد کنید. نکته 2: فونت هارو آپلود کنید و چک کنید که مسیر و آدرس در دستور font-face صحیح باشه. موفق باشید خیلی ممنون بابت راهنماییتون، عبارت <option value="geneva">Geneva</option> رو پیدا نکردم، تموم فایل templateDetails.xml رو زیررو کردم ولی پیدا نکردم، البته فایل template-options.xml موجود نبود، من فایل templateDetails.xml راگشتم، حالا باید دنبال چه عبارتی باشم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mansour92 1 ارسال شده در دی 93 الان من باید برای تغییر فونت سایت زبان فارسیم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! لطفا اساتید کمک کنند!!!! :excl: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 الان من باید برای تغییر فونت سایت زبان فارسیم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! لطفا اساتید کمک کنند!!!! :excl: باسلام دوست عزیز سایتتون آپ نیست ، نمیشه که خیلی کمک کرد چون یک سری از مسائل تا دیده نشه تو ذهن نمیاد دوستان بیشتر راهنمایی هارو انجام دادند اگر میتونید آپ کنید تا بشه کامل راهنمایی کرد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmdshariati 0 ارسال شده در بهمن 94 سلام من یه مشکلی شبیه مشکل دوستمون دارم. nickasa.com از قالب purity استفاده کردم چه جوری فونتش رو عوض کنم در ضمن وقتی صفحه باز می شه باید یه رفرش دوباره انجام بدی تا سایت فارسی راست به چپ بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در بهمن 94 سلام من یه مشکلی شبیه مشکل دوستمون دارم. nickasa.com از قالب purity استفاده کردم چه جوری فونتش رو عوض کنم در ضمن وقتی صفحه باز می شه باید یه رفرش دوباره انجام بدی تا سایت فارسی راست به چپ بشه! دوست عزیز باید طبق نصب فونت فارسی روی قالب ها و کد css رو یه سری باید همه رو فونت فارسی رو تعریف کنید تا بشه فونت فارسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر