poyabahram 0 ارسال شده در دی 93 با سلامجوملای 2.5من موقعی که تو ویرایشگر میخوام عکس درج کنم درج نمیشه البته توی بروزر دیگه امتحان کردم نشد آپدیت کردم البته توی اینترنت اکسپاورر درج عکس میشه ولی ذخیره نمیشه تو کروم درج نمیشه ولی دکمه ذخیره مطلب کار میکنه در کل توی بروزر های مختلف دکمه ذخیره و ذخیر و بستن و درج عکس کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 با سلام جوملای 2.5من موقعی که تو ویرایشگر میخوام عکس درج کنم درج نمیشه البته توی بروزر دیگه امتحان کردم نشد آپدیت کردم البته توی اینترنت اکسپاورر درج عکس میشه ولی ذخیره نمیشه تو کروم درج نمیشه ولی دکمه ذخیره مطلب کار میکنه در کل توی بروزر های مختلف دکمه ذخیره و ذخیر و بستن و درج عکس کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید با سلام ازچه جوملایی استفاده میکنید و از کدام ویرایشگر؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyabahram 0 ارسال شده در دی 93 با سلام ازچه جوملایی استفاده میکنید و از کدام ویرایشگر؟؟ یاعلی جناب جوملای 2.5آخرین به روز رسانیشم انجام دادم ویرایشگرTiny-MCE خود جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 جناب جوملای 2.5آخرین به روز رسانیشم انجام دادم ویرایشگرTiny-MCE خود جوملا اگر مشکلی ندارید دسترسی بدید تا چک کنم.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر