astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 سلام وقت بخیر لینک سایت سازنده قالی (( Designed by SmartAddons.Com )) که در پایین سایت http://sepanjcarpet.ir/ (در کنار جمله کلیه حقوق این سایت متعلق به فروشگاه فرش سپنج می باشد)) رو چطوری حذف کنم؟ این لینک جدای از متنی است که در تنظیمات قالب برای فوتر قرار داده میشه و قابل تغییر است. فکر می کنم تنظیمات SmartAddons.Com که لینک داره با تنظیمات Designed by متفاوت با شه. تنظیمات دومی با تنظیمات سایر نوشته های فوتر یکی است. 1 واکنش ها : sohrabi.nima نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 گفته در صورت پرداخت وجه میتونید اون رو بردارید ساده ترین راه: #yt_footer #yt_copyright .designby{display:none;} کد بالا رو به فایل زیر اضافه کن templates/sj_g2shop/css/template-blue.css 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 گفته در صورت پرداخت وجه میتونید اون رو بردارید ساده ترین راه: #yt_footer #yt_copyright .designby{display:none;} کد بالا رو به فایل زیر اضافه کن templates/sj_g2shop/css/template-blue.css آقا خیلی ممنون؛ البته همچین کدی وجود داشت و من فقط none رو جایگزین کردم که خب همین هم خوبه و دستت درد نکنه. منتها آیا راهی هست که فقط همون بخشش حذف بشه؟ چون الان نوشته های فوتر (کپی رایت و طراحی شده توسط ... ) هم حذف شد که خب ایراد زیادی هم نداره و فوقش توی بخش بالاییش، اگر بشود اضافه می کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در دی 93 نه اشتباه کردی باید این کد رو اضافه کنی تا فقط اون بخش خاص دیده نشه کدی رو که دست زدی به حالت اول برگردون و این کد رو اضافه کن 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) خدا خیرت بده، حل شد. قبلا اضافه کرده بودم، درست نشده بود چون کد رو همینجوری پشت سر هم قرار داده بودم در حالیکه باید اینجوری میذاشتمش: #yt_footer #yt_copyright .designby { display:none; } ویرایش شده دی 93 توسط astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر