poyangift 4 ارسال شده در آذر 93 سلام من در یک سایت وقتی با یوز ادمین سایت میخواهم وارد قسمت مدیریت شوم با پیغام شما اجازه دسترسی به بخش مدیریت این سایت را ندارید مواجه می شوم چگونه می توان در دیتابیس دسترسی را تغییر داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آذر 93 با سلام اگر اشتباه نکنم در مشکلات عمومی جوملا این موضوع هست×× فکر کنم باید سرچ بزنید ×× مدیران جوملا هم احتمالا همین رو میگن× 2 واکنش ها : فرحزادیان و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در آذر 93 با سلام اگر اشتباه نکنم در مشکلات عمومی جوملا این موضوع هست×× فکر کنم باید سرچ بزنید ×× مدیران جوملا هم احتمالا همین رو میگ سلام من خودم اول سرچ کرده بودم ولی نتیجه ای از سرچ نگرفتم ولی با این وجود باز هم جستجو کردم بی نتیجه بود میشه بیشتر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام با توجه به پست شماره 4 تاپیک زیر ، اکانتتون رو بررسی کنید http://forum.joomina.ir/topic/15279-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/#entry76718 اگر مشکل حل نشد کارتون یه کم سخت میشه ولی راه حل داره که باید دسترسی ها رو از طریق دیتابیس تنظیم کنید . البته راجع به این مورد هم قبلا بحث شده و اگر درست سرچ کنید حتما به نتیجه میرسید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در آذر 93 با سلام با توجه به پست شماره 4 تاپیک زیر ، اکانتتون رو بررسی کنید http://forum.joomina.ir/topic/15279-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D9%86%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF/#entry76718 اگر مشکل حل نشد کارتون یه کم سخت میشه ولی راه حل داره که باید دسترسی ها رو از طریق دیتابیس تنظیم کنید . البته راجع به این مورد هم قبلا بحث شده و اگر درست سرچ کنید حتما به نتیجه میرسید موفق و پیروز باشید سلام مشکل حل شد تشکر از راهنمایی خوبتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر