rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام در فرم تماس با ما سایتم به نشانی kianchoob.com وقتی فرم را پر میکنم و ارسال را میزنم ارور نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد نمایش می دهد بررسی ها از طرف پشتیبانی هاست و مدیریت جوملا توسط خودم انجام شد. کسی کمکم میکنه؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poyangift 4 ارسال شده در آذر 93 با سلام در فرم تماس با ما سایتم به نشانی kianchoob.com وقتی فرم را پر میکنم و ارسال را میزنم ارور نمی توان تابع ایمیل را فراخوانی کرد نمایش می دهد بررسی ها از طرف پشتیبانی هاست و مدیریت جوملا توسط خودم انجام شد. کسی کمکم میکنه؟ سپاس سلام تنظیمات ایمیل را در قیمت مدیریت جوملا درست انجام داده اید ؟ آموزش رفع مشکل عدم ارسال ایمیل در جوملا را در سایت جومینا ببینید مشکل حل می شود 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آذر 93 مراحل زیر رو دنبال کنید: تنظیمات کلی - سرور در قسمت تنظیمات ایمیل ، گزینه سیستم ایمیل رو بر روی SMTP قرار بده 1 واکنش ها : rahomah نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 مراحل زیر رو دنبال کنید: تنظیمات کلی - سرور در قسمت تنظیمات ایمیل ، گزینه سیستم ایمیل رو بر روی SMTP قرار بده سلام من کاری که گفتید رو انجام دادم اما با مشکل زیر روبرو شدم رهگیری از این آدرس با شکست مواجه شد info@kianchoob.com : MAIL not accepted from server,550,Authentication is required for relay SMTP با مشکل مواجه شدAuthentication is required for relay SMTP با مشکل مواجه شدAuthentication is required for relay خواهشا کمکم می کنید تا این فرم تماس با ما سایتم بدون مشکل درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) از طریق آموزشی که در عکس وجود دارد انجام بدید . عکس ویرایش شده آذر 93 توسط personable 1 واکنش ها : rahomah نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 از طریق آموزشی که در عکس وجود دارد انجام بدید . عکس دوست عزیز تنظیمات را به درستی قرار داده ام فکر میکنم مشکل از تنظیمات این ماژول می باشد لطفا کمکم کنید تو جوملا این ماژول هم باید تنظیمات رو صورت بدیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) هر تنظیماتی که در تنظیمات کلی جوملا - سرور- انجام دادید بر روی تنظیمات داخل کامپوننت تاثیر میزاره . در مدیریت جوملا » منوی کامپوننت ها » تماس با ما ابتدا یک مجموعه بسازید و سپس یک فرم تماس با ما بعد در منوی منوها » منوی اصلی گزینه جدید را بزنید و نوع منو را تماس با ما خاص انتخاب کنید توجه کنید که شاید ترجمه ها با چیزی که بنده گفتم یکم فرق کنه. اما راه حل همینه از کامپوننت فاکس کانتکت هم میتونید استفاده نمایید ویرایش شده آذر 93 توسط personable 1 واکنش ها : rahomah نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 هر تنظیماتی که در تنظیمات کلی جوملا - سرور- انجام دادید بر روی تنظیمات داخل کامپوننت تاثیر میزاره . در مدیریت جوملا » منوی کامپوننت ها » تماس با ما ابتدا یک مجموعه بسازید و سپس یک فرم تماس با ما بعد در منوی منوها » منوی اصلی گزینه جدید را بزنید و نوع منو را تماس با ما خاص انتخاب کنید توجه کنید که شاید ترجمه ها با چیزی که بنده گفتم یکم فرق کنه. اما راه حل همینه از کامپوننت فاکس کانتکت هم میتونید استفاده نمایید میشه یوزر نیم جوملا سایتم رو برای شما بفرستم و مشکل بنده رو حل کنید خواهش میکنم ممنون میشم اگه کمکم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 میشه یوزر نیم جوملا سایتم رو برای شما بفرستم و مشکل بنده رو حل کنید خواهش میکنم ممنون میشم اگه کمکم کنید. بله بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر