pizzasirabi 0 ارسال شده در آذر 93 سلام من موقع نصب این ارور رو دارم با اینکه دیتابیس رو قبلا درست کردم ولی نیمدونم چرا اینطوریه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 سلام من موقع نصب این ارور رو دارم با اینکه دیتابیس رو قبلا درست کردم ولی نیمدونم چرا اینطوریه؟؟؟؟ سلام نام کاربری را root و پسوردتو خالی بزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) 1- به انجمن جومینا خوش آمدید. 2- لطفا قوانین را بخوانید وطبق قوانین از عنوان مناسب استفاده کنید. عنوان انتخاب شده "کسی میدونه چرا؟؟؟؟" تبدیل شد به "مشکل در مرحله نصب جوملا" 3- آیا روی لوکال هاست کار میکنید یا روی هاست؟ 4- اگر هاست آیا هاست را خریداری کرده اید یا روی هاست رایگان هستید؟ ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pizzasirabi 0 ارسال شده در آذر 93 1- به انجمن جومینا خوش آمدید. 2- لطفا قوانین را بخوانید وطبق قوانین از عنوان مناسب استفاده کنید. عنوان انتخاب شده "کسی میدونه چرا؟؟؟؟" تبدیل شد به "مشکل در مرحله نصب جوملا" 3- آیا روی لوکال هاست کار میکنید یا روی هاست؟ 4- اگر هاست آیا هاست را خریداری کرده اید یا روی هاست رایگان هستید؟ با عرض پوزش از شما بنده روی هاست خریداری شده که ی سایت هم روش نصب هست کار میکنم می خواستم ی قالب جدید امتحان کنم که این مشکل رو دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 ارتباط بین یوزر و دیتابیس ایجاد کرده اید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pizzasirabi 0 ارسال شده در آذر 93 ارتباط بین یوزر و دیتابیس ایجاد کرده اید؟ بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام مطمئن شوید که اطلاعاتی که وارد میکنید درست باشه . اگر بازم مشکل پابرجاست میتونید جوملاتون رو در لوکال نصب کنید و سپس به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pizzasirabi 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام مطمئن شوید که اطلاعاتی که وارد میکنید درست باشه . اگر بازم مشکل پابرجاست میتونید جوملاتون رو در لوکال نصب کنید و سپس به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق اطلاعات درسته وقنی میخوام روی لوکال نصب کنم fatal error میده توی نظرات سایت منشتر شده خوندم کسی مشکل با این قالب نداشته فقط برای من اینطوریه!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 93 اگر همه چیز رو به درستی انجام داده باشید فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد بازم تست کنید اگر مشکل برقرار بود دسترسی رو با لینک تاپیک برام پ.خ کنید. بررسی میکنم و جواب نهایی رو در تاپیک اعلام میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر