poyabahram 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام و تشکر از همه عزیزان بابت جوابای خوبشون من یه بسته نصبی انگلیسی یه قالبیو روی لوکال هاستم نصب کردم و تمام مراحلشو به درستی انجام دادم ولی بعد نصب هم تو مدیریت و هم سایت با خطای Your host needs to use PHP 5.3.10 or higher to run this version of Joomla! مواجه شدم بله درسته ورژن جوملا احتیاج به php 5.3.10روی ومپ سرور داره این پی اچ پیو دانلود کردم حالا برای اینکه توی ومپ سرورم ورژن پی اچ پیمو ببرم بالا چیکار باید بکنم چطور آپدیتش کنم با این پی اچ پی من تمامی سایتارو گشتم همگی گفتن برید پی اچ پیو دانلود کنید ولی یکی نیومده بگه اینو که دانلود کردی چطور جایگزین اون قبلیه کنی اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه یا اگه راهکاری دارید لطفا کامل بگه اشاره نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما وقتی ومپ رو نصب می کنید روی آیکن کلیک کنید روی گزینه PHP موس رو نگه دارید.از زیر منوی باز شده روی گزینه version نگه دارید و گزینه get more... را انتخاب کنید سپس ومپ سرور نسخه بالاتر را دانلود و مجدد نصب کنید 1 واکنش ها : poyabahram نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام محمد حسین جان ، متاسفانه اینکار جدیدا" دیگه جوابگوی نیازها نیست به این دلیل که ظاهرا" سیاستهای وبسایت ومپ سرور عوض شده و دیگه مثل سابق نیست دوست عزیز ، شما نیز قدری صبور باشید بزودی راجع به این مورد بطور مفصل توضیح خواهم داد که چطور عمل کنید البته دوستان دیگری هم ظاهرا" چنین مشکلاتی را داشتند و خواهشم اینه که قدری صبور باشید تا به موقعش براتون بگم قضیه چیه موفق و پیروز باشید یا حق 3 واکنش ها : فرحزادیان، poyabahram و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر