panahi1 0 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستان من یک سایتی دارم که بعد از مدتی url های آن را فارسی کردم . یعنی جایی که بود www.mydomain.com/test به تست/www.mydomain.com تغییر پیدا کرد . با خیلی از کلمات کلیدی لینک اول بودم ولی بعد از انجام این کار از لینک اول اومدم به صفحه 3 یا 4 گوگل !!! می خواستم ببینم من الان باید آدرس های قبلی را ریدایرکت کنم بر روی آدرس های جدید یا خیر ؟ چیکار باید بکنم ؟ آیا گوگل می فهمه که فقط آدرس صفحه عوض شده و قدرت لینک های قبلی برمیگرده یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 93 سلام موقع تغییر لینک ها موقتا این تغییر رتبه ها ایجاد میشه، اولا سعی کنید لینک هاتون رو از اول طوری انتخاب کنید که نیاز به تغییر و اینجور موارد نباشه، بعد هم اگر اینطوری شد باید صبر کنید تا گوگل لینک های جدید رو ثبت کنه، تغییر رتبه طبیعی است 1 واکنش ها : panahi1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panahi1 0 ارسال شده در آذر 93 خیلی ممنون از پاسخگویی سریعتون . برای ریدایرکت کردن آدرس های قبلی در جوملا باید از قسمت ارجاعات استفاده کنم ؟ من اینکارو کردم و در آدرس مبدا آدرس قبلی و در مقصد آدرس جدید را قرار دادم ولی ریدایرکت نشد ؟ این کار چقدر طول میکشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در آذر 93 سلام بستگی به محبوبیت سایت شما در گوگل داره، اگه محبوب باشید خیلی سریع اگه نه کمی زمان بره. 1 واکنش ها : panahi1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
panahi1 0 ارسال شده در آذر 93 سلام موقع انتشار بعضی مطالب در جوملا حالت انتشار به معلق شده تغییر پیدا می کنه ؟ کسی میدونه باید چیکار کنم تا از این حالت در بیاد ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آذر 93 سلام موقع انتشار بعضی مطالب در جوملا حالت انتشار به معلق شده تغییر پیدا می کنه ؟ کسی میدونه باید چیکار کنم تا از این حالت در بیاد ؟؟؟؟؟ دوست گرامی خواهشمندم قوانین انجمن را یک بار بخوانید . 1- ابتدا کمی جستجو کنید اگر پاسخ را نیافتید . 2- باید پرسش خود را در یک تاپیک جداگانه و در بخش مناسب بپرسید. در باره ای پرسش شما چندین بار در انجمن گفتگو شده . در بیشتر موارد گره کار در تاریخ انتشار مطلب است. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر