mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 باسلام من پس از اون مشکل قبلی تصمیم گرفتم دوباره جوملا را روی سایتم نصب کنم ...... حالا می خواستم ببینم که: من یه دیتابیس دارم آیا باید دیتابیس جدیدی بسازم؟ من فایل جوملا را در سی پنل اکتراکت کردم ولی وقتی آدرس سایتم را میزنم مینویسه نصب با موفقیت انجام شد.. چرا؟؟/؟؟؟؟؟ من از جدول های #_categories#_content#_content_frontpage#_content_rating باپه فرمتی بکاپ بگیرم تا بتونم این مطالب را در جوملای بعدی آپلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 93 با فرمت sql بگیرید. جوملای قبلیتون رو هم به صورت کامل از روی هاست پاک کنید و جوملاس جدید رو اکسترکت و نصب کنید بهتره برای جوملای جدید دیتابیس جدیدی بسازید تا بعدا مشکل ساز نشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 با فرمت sql بگیرید. جوملای قبلیتون رو هم به صورت کامل از روی هاست پاک کنید و جوملاس جدید رو اکسترکت و نصب کنید بهتره برای جوملای جدید دیتابیس جدیدی بسازید تا بعدا مشکل ساز نشه. جوملا ی قبلی در کجای هاسته public_html???? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آذر 93 آره دیگه پوشه هاش هست اون پوشه هارو پاک کنید 1 واکنش ها : mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) آره دیگه پوشه هاش هست اون پوشه هارو پاک کنید آقا نمی دونم چرا در مرحله ایجاد جدول پایگاه داده میمونه. من بسته نصبی یک قالب را دارم نصب می کنم لطفا کمک کنید ویرایش شده آذر 93 توسط mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما در مرحله پایگاه داده مدام لود می شود و جلوتر نمی رود ؟ یک جوملای خام را بگیرید و نصب کنید ببینید ان نصب می شود ؟ 1 واکنش ها : mahdi1001 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما در مرحله پایگاه داده مدام لود می شود و جلوتر نمی رود ؟ یک جوملای خام را بگیرید و نصب کنید ببینید ان نصب می شود ؟ خیلی ممنون مشکل حل شد نمی دونم چرا با کامپیوتر نصب نمی شد ولی با تبلت نصب کردم شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر