mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) باسلام آقا من امروز برا این که سایت رو یکم تغیر بدم سایت را بستم الان که سایت را باز کردم وقتی وارد میشم به سایتم این پیام را میده Please config select layout in Administrator >> Template Manager >> Your_Template >> Tab:Layout >> Field:layout به layout رفتم و تمام مقادیر را امتحان کردم ولی باز هم خطا میگیره. لطفا کمک کنید. ممنون ویرایش شده آذر 93 توسط مصطفی صفرعلی برای عنوان تاپیک از عبارات ممنوعه استفاده نکنید ! / عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام چه تغییراتی انجام دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام چه تغییراتی انجام دادید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق اسلاید شوی قالب را عوض کردم و چند تا ماژول نصب کردم و چند تا ماژول های خود قالب که قبلا غیر فعال بود رو فعال کردم.همین خواهشا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام تغییراتی رو که دادید یکی یکی به حالت قبل برگردونید ، ببینید مشخص میشه اشکال از کدوم بوده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 با سلام تغییراتی رو که دادید یکی یکی به حالت قبل برگردونید ، ببینید مشخص میشه اشکال از کدوم بوده یا نه موفق و پیروز باشید یا حق اقا انجام دادم حل نشد ببینید خیلی جالبه من وقتی با admin وارد سایت غیرفعال میشم سایت را می یاره ولی چرا وقتی که سایت را فعال میکنم با هر مرورگری که میرم اون پیغام بالا را میده من به اون مسیر رفتم و تمام حالاتش را امتحان کردم اما بازم ارور میده البته یه ارور دیگه structure or name of file: left-main-right.xml.xml is not exactly مشکل از چییه؟ لطفا کمک کنید. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- با سلام خدمت اساتید آقا قالب سایت با فایرفاکس بدورستی نشان داده میشه ولی با بقیه مرورگر ها اون ارور را میده. خواهشا کمک کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 کش مرورگر و سایت رو پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi1001 1 ارسال شده در آذر 93 کش مرورگر و سایت رو پاک کنید هیچ تاثیری نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر