rpynco 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام خدمت اساتید محترم بنده یک بسته نصبی را بر روی هاست آپلود کرده ام ولی هنگام باز شدن وب سایت این خطا را میدهد.چکار کنم؟ با تشکر Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/u833725673/public_html/plugins/system/helix/features/analytics.php on line 1 آدرس:www.pureshop.vvs.ir -------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلام چرا امروز کسی نیست جواب مارو بده.آقای قاسمی عزیز و دیگر دوستان به داد برسید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام دوست عزیز ، لطفا اسپم نکنید ! قدری صبور باشید این خطا مربوط به مشکل فریم ورک قالبتونه . همون پلاگین سیستمی helix الان تو سایتتون خطای دیگه ای به جای این دیده میشه که اونم مربوط به قالب shaper_megadeal میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام دوست عزیز ، لطفا اسپم نکنید ! قدری صبور باشید این خطا مربوط به مشکل فریم ورک قالبتونه . همون پلاگین سیستمی helix الان تو سایتتون خطای دیگه ای به جای این دیده میشه که اونم مربوط به قالب shaper_megadeal میشه موفق و پیروز باشید یا حق با سلام پیغام خطا بعد از آپدیت helix framework تغییر کرد. ولی چطور این خطا هارو درست کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام عرض کردم خدمتتون ، خطا مربوط به قالبه . یا باید از قالب دیگه ای استفاده کنید یا اینکه کدهای قالب رو بررسی کنید چون این خطا داره میگه یه جا نقص کدنویسی دارید که احتمالا علامتی از قلم افتاده موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر