yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان *-*-*-*-* بنده می خواهم یک وب سایت فروشگاهی بر پایه جوملا داشته باشم که مثل وب سایت افزونه ها یک سری قالب، افزونه و ... در آن برای فروش بگذارم. اما مشکل بنده این است که نمی دانم باید برای رسیدن به این هدف چکار کنم. البته با کار کردن با سیستم مدیریت محتوای جوملا مشکلی ندارم و برام راحته؛ اما برنامه نویسی بلاد نیستم. حالا خواستم از شما دوستان این انجمن بپرسم که "نحوه راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی مثل وب سایت افزونه چطوری هست و بنده باید چکار کنم تا به هدف برسم؟ *-*-*-*-* با تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2) وب سایت بنده در حال حاضر این هست: http://www.tasveergar.ir ؛ خواستم ببینم توی همین قالب میشه فروشگاه مورد نظرم رو راه اندازی کنم یا حتما باید بسته نصبی فروشگاه ساز داشته باشم؟ اگه میشه چطوری؟ نکته: دوستان دقت کنید که حتما حتما حتما و خواهشا، به همه سوالات جواب بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 خب فروشگاه ساز برای جوملا زیاده من خودم فروشگاه سایتمو با j2store ساختم و از اون راضیم ولی خب جومشاپینگ و ویرچومارت و سیستم فروش فایل و ... هم هستند. شما وب سایتت رو آماده کن و درگاه پرداخت درخواست بده ( راحت ترینشون ملت هست) و بعد با یه پلاگین به فروشگاه سازت متصل کن. با هرقالبی هم میتونی فروشگاهت رو اداره کنی و اگر بتونی تنظیمات و نحوه نمایش محصولات رو درست در صفحات نمایش بدی اصلا نیازی به بسته نصبی نیست. در ضمن وب سایتتون هم ارور میده و بالا نمیاد. موفق باشید. 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر