mosisms 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من ماژول ja slideshow رو از اینترنت دانلود کردم(انگلیسیشو کسی فارسی نداره؟)و نصب کردم ولی حالا که دارم ازش استفاده میکنم میگه فولدر وجود نداره چکار کنم من آدرسه پوشه عکسو در Images Folder URLبه صورت/images/Teakwondoکپی کردم و توی پوشه ای که نوشتم هم یه عکس گذاشتم ولی کار نمی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 من از اين افزونه يادم نمياد استفاده كردم اما قبلا همچين مشكلي برام پيش اومده بود اين افزونه بعد از نصب خوش يه پوشه ميسازه عكس هاتون رو بايد در اونجا قرار بديد. آدرس دقيق اين فولدر رو ندارم اما اگه شما حذف كنيد و دوباره نصب كنيد در مسير پيشفرض فولدري رو كه ساخت آدرسش هست ميتوني اونجا آدرس دقيق رو داشته باشي. من خودم گيج شدم نفهميدم چي گفتم ام اميدوارم شما متوجه شده باشيد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام من ماژول ja slideshow رو از اینترنت دانلود کردم(انگلیسیشو کسی فارسی نداره؟)و نصب کردم ولی حالا که دارم ازش استفاده میکنم میگه فولدر وجود نداره چکار کنم من آدرسه پوشه عکسو در Images Folder URLبه صورت/images/Teakwondoکپی کردم و توی پوشه ای که نوشتم هم یه عکس گذاشتم ولی کار نمی کنه دوست عزير لطفا قوانين رو رعايت كنيد! اينجا انجمن درخواست افزونه است نه طرح مشكلات! تاپيك شما منتقل خواهد شد. اگر افزونه تجاري نيست بگوييد من راهنمايي ميكنم ولي فكر ميكنم تجاري باشد و ما از افزونه هاي تجاري پشتيباني نميكنيم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر