mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 باسلام چطور می توان تغییری در سایت داد ولی در سایت اصلی اعمال نشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 سلام من که منظورتون رو متجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 سلام من که منظورتون رو متجه نشدم ببینید بصورت مثال می خوام ماژولی را جهت تست نصب کنم ولی نمی خوام این ماژول تا زمانی که من بخوام در سایت اصلی برای سایرین نمایش داده شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 خوب میتونید براش سطح دسترسی تعریف کنید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 علاوه بر سطح دسترسی میشه اون رو روی منتشر نشده تنظیم کرد. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 علاوه بر سطح دسترسی میشه اون رو روی منتشر نشده تنظیم کرد. آقای منتظری انتشار نشده که خودمم نمیبینمش. ببینید می خوام یک حالت دمو داشته باشه اگر خودم راضی بودم روی سیستم اصلی بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام میتونید سطح دسترسی ماژولتون رو روی مدیرکل یا هر دسترسی که فقط خودتون مجاز به دیدنش باشید تنظیم کنید و نتیجه رو تست کنید و اگر مطلوب بود و هر وقت که صلاح دیدید دوباره سطح دسترسی رو به عمومی یا ... تغییر بدید راه دیگش هم اینه که در لوکال تست کنید و بعد روی هاست نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : mohsen kian و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر