mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام در سایت فوکا گالری یک سری قالب برای آن موجود است من یکی از آن ها را دانلود کردم و نصب نمودم اما نتونستم ازش استفاده کنم کسی می تونه راهنماییم کنه؟ ویرایش شده آبان 93 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه --> مشکلات / جوملا 2.5 / افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 منظورتون چیه که نتونستید چیه؟خب قالب احتمالا یک وب سایت کامله و به صورت آسان نصب باید نصب کنید. دمو قرار بدید و یا بگید چه خطاهایی میده تا بهتر متوجه موضوع بشیم. 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 منظورتون چیه که نتونستید چیه؟خب قالب احتمالا یک وب سایت کامله و به صورت آسان نصب باید نصب کنید. دمو قرار بدید و یا بگید چه خطاهایی میده تا بهتر متوجه موضوع بشیم. آقای منتظری از لوکال استفاده می کنم. منظورم قالب مربوط به فوکا گالری هست نه قالب سایت. می خوام قالب فوکا گالری را تغییر بدم بعد از نصب قالب در فوکا هیچ تغییری اعمال نمی شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 لینک قالب در سایت فوکاگالری رو بزارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 لینک قالب در سایت فوکاگالری رو بزارید؟ http://www.phoca.cz/download/category/3-phoca-gallery-themes نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 من دوتا قالب نصب کردم و تست کردم ولی مشکلی نداشت و به خوبی اعمال میشد. قالب رو از کجا اعمال میکنید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 من دوتا قالب نصب کردم و تست کردم ولی مشکلی نداشت و به خوبی اعمال میشد. قالب رو از کجا اعمال میکنید؟؟ از طریق نصب قالب در فوکا گالری نصب می کنم ولی بازم همون پیش فرضش نمایش داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 یه تیک بالای اون جایی که میخوای قالب نصب کنی داره اون رو بزن. 3 واکنش ها : mohsen kian، مصطفی صفرعلی و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر